Голф 4 - спирачки или по-скоро липсата им

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
dpetrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dpetrov » Пон 04 фев 2008 17:17

Ами не е много сложно.... отзад си има обезвъдушител....
Сяда 1 пич в колата, 1 отзад:
1. Започваш да помпаш, напомпваш, напомпваш, напомпваш, напомпваш... докато педала стане твърд, след което ДЪРЖИШ НАТИСНАТ ПЕДАЛА и пича отзад развива "дюзичката", педала ти потъва (И ГО ДЪРЖИШ НАТИСНАТ) и пича отзад завива дюзата.
2. Започваш стъпка 1 отначало :)
3. Така докато педала ти става твърд още при първото-второто натискане след обезвъздушаването.

ВАЖНО е да не е пуснеш педала, докато е развит обезвъздушителя, защото влиза много въздух и ще помпаш цял ден иначе ;)

Потребителски аватар
kokoshka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokoshka » Пон 04 фев 2008 17:28

А реда на колелата, тъй като четох, че има значение дали е с АБС или не и други такива тънкости.
Съжалявам за може би тъпите въпроси, но въобще не съм в час.

dpetrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dpetrov » Пон 04 фев 2008 18:00

За това не съм запознат... нека някой от колегите да каже.... мене ми обезвъздушаваха само на задните 2.... за предните незнам въобще как стой въпроса и дали се обезвъздушава ;)

Потребителски аватар
valentino70
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valentino70 » Вто 05 фев 2008 7:30

колегата с голфа ,не си точен пич,звънна ми и каза 4е ще дойдеш да ти оправя колата,нали така? щото си бил близо до мен,друг път гледай да не лъжеш хората,просто не е хуманно да се лъже,не че разчитам на работа от този форум тук,аз си имам работа достатъчно,който е идвал знае какви коли се правят при мен ,даже и линкове ще ти покажа,та за някаъв си голф ще говорим

dpetrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dpetrov » Вто 05 фев 2008 9:43

dpetrov написа:Супер колега... мога да ти звънна, защото съм в студентски... само да видим как ще мине деня утре, че сам на изпити..

колега, съжалявам ако е излезнало така сякаш съм те излъгал... бях на изпит, разказах на един колега къв ми е проблема и той ме замъкна с него... и я направихме... иначе бях в такова чудо, че със сигурност щях да звънна!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”