Здравейте колеги,
Имам следния въпрос, как да си сменя крушките на предните халогенни / лупи /, разположени на предната броня. Пасат В 5.5

Предни халогени/лупи/ B 5.5 _Как се сменят крушките.
shenko написа:longora написа:А мога ли да си извадя халогена от бронята че не разбрах ... искам малко да ги зачиста че са много мръсниА най-добре наистина като на Jafara и Shenko .... ксенон му е майката
Вадиш пластмасовата решетка....... халогена се държи на 3 винта отвиваш ги..... след което изваждаш халогена
Я кажи как точно се маха пластмасата .. има палчета ама как точно се бутат щот аз сега спрасках едното

- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jafara написа:shenko написа:longora написа:А мога ли да си извадя халогена от бронята че не разбрах ... искам малко да ги зачиста че са много мръсниА най-добре наистина като на Jafara и Shenko .... ксенон му е майката
Вадиш пластмасовата решетка....... халогена се държи на 3 винта отвиваш ги..... след което изваждаш халогена
Я кажи как точно се маха пластмасата .. има палчета ама как точно се бутат щот аз сега спрасках едното
Опааа, малко късно видях темата

значи, десния халоген дърпаш от лявата страна, малко по-смело а левия от дясната страна

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Хубава тема на руски с още по-хубави снимки - ЦЪК