такава кола е откраданата или за откуп или е вече извън пределите на страната! не е вдигната случайно от случайни гепачи, следена е, проучена и подготвена предварително - къде да бъде укрита и/или префасонирана
ако е за откуп ще му се обадят и ще го изнудват
другия вариант е вече новия и "собственик" да и се радва в македония или албания най-вероятно!
във всички случай- отвратително

Откраднат Пасата на dobrinb - платен!
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
СА 3862 ВР
Добри наистина съжалявам

Шанса да е в Русе е минимален но дадох номера на познати таксиджии ако я видят веднага ще я спрат.
дано се намери

Последна промяна от znainainai на Вто 05 фев 2008 16:50, променено общо 1 път.
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Smoke написа:сега сигурно четат темата и им давате идей какво да направят![]()
много вероятно е да се набелязват жертви точно от авто форумите където всеки си показва каква за колко и какво има по колата си.
отделно че се оставят рег.номера ...
Това е глупост... Дали ще си напиша номера във интернет форум или ще ми го видят на улица, каква е разликата?
1000% номера е станаъл по известен за това че го развявям из цяла българия, закачен на колата от колкото като съм го турил във Форума!!!
Също не мога да се съглася, че ще си изберат жертва някой от форума, например да предпочетата полото на някой колега пред мойто щото имало едиквоси там повече... Ако найстина някой избира така то той едвали го прави за откуп...
Аз спецялно ако бях авто крадец последната кола, която бих откраднал е кола, която в цяла България се срещатат хора, които я разпознават.
Някъде бях чел, че скъпите коли се крадът или за откуп или по поръчка, а масовите или старите коли се крадът за части. Ако това е вярно би следвало шанса да се намери колата да е по-голям.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:Споко бе хораписахме бърсахме...
документи,ключове,талони..всичко му е изрядно и налице![]()
грижи няма колата е застрахована на добра сума![]()
гепи се от всякъде не само от наща компания. не ми се навлиза в подробности.
ми екстра

сега обесни на непросветените защо е по-добре да не се намира изобщо колата

- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Кофти случка наистина.
Но и мен живо ме интересува това,което и пострадалия колега.
К'во пра'им сега от страна на застрахователната компания,колко време ще го въртят и сучат докато му изплатят на човечеца колата.????????
Поне нещо полезно като инфо да излезе от темата,като обяснение,че тия Дженерали няшумяха напоследък с не добро,да не говорим че доста много мои приятели техни клиенти избягаха от тях,заради кофти отношение.
Но и мен живо ме интересува това,което и пострадалия колега.
К'во пра'им сега от страна на застрахователната компания,колко време ще го въртят и сучат докато му изплатят на човечеца колата.????????
Поне нещо полезно като инфо да излезе от темата,като обяснение,че тия Дженерали няшумяха напоследък с не добро,да не говорим че доста много мои приятели техни клиенти избягаха от тях,заради кофти отношение.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”