колеги, кажете как да постъпя?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колеги, кажете как да постъпя?
във фирмата на майка ми хванахме една от служителките да краде и естествено я уволнихме, след което като дойде да си вземе дължимото от месеца, което й се полагаше, тя заявила че ще има последтсвия за майка ми. аз сега да й откъсна главата или да й счупя някой зъб или какво, направо незнам, а тая беше като писано яйце във фирмата. всякакви съвети приемам, наистина ми е трудно и майка ми е притеснена
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Каквото повикало такова се и обадило. Нека си заплашва, ако можеш запишия скрито, без тя да знае с някой диктофон. И както казва колегата da6o_amvr добре е майка ти да не се прибира сама по късно, или с придружител. А ако искаш можеш да й заложиш капан. Ти и някой твой човек следите майка ти от разстояние. Инструктирате я да не се оглежда и ако стане нещо се намесвате и викате полицията при нужда. Ако разполагаш със запис на тая уфсъ може и да го отнесе в съда. Дано не се стига до там ...
Последна промяна от KingoftheROAD на Вто 05 фев 2008 18:39, променено общо 2 пъти.
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз до сега трима съм уволнил за кражба, и на тримата какви ли не компромиси съм правил, на единия съм давал пари за операция на него даже и за дъщеря му(за пластична) и пак ме е крал, така че няма угодия, в един момен излизаш виновен, че си го хванал да краде, така е в БГ
кажи й да си гледа работата и да не се прави на интересна, щото в ареста крадлите много ги харесват 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,с хора се работи най трудно,и аз работя с хора,но съм прекалено толерантен с тях.Опитвам се да съм винаги усмихнат ,и добронамерен към всички,но някой като ми се качва по к....а ,съм невероятно луд.Казвам в очите какво мисля,и ако е мъж му набивам канчето,но насаме да няма свидетели.А ти с тая жена,трябва да се оправяш само с думи.Успех!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”