МЕРКИ ПРОТИВ КРАЖБА ХАЛОГЕНИ ГОЛФ 3 !???
-
operativniq
- Автомобил:
- Двигател:
МЕРКИ ПРОТИВ КРАЖБА ХАЛОГЕНИ ГОЛФ 3 !???
Здравейте колеги имам едно въпросче. Предполагам всички знаете колко апетитни са халогенките за голф 3 та .... та и моите си смениха собственика
сега съм намерил едни с мигачите и блендите барабар и искам да питам знаете ли как мога да ги занитя. Бях чул че някой тук в форума си ги е занитил ,но ако може да ми разясни къде ги е пробил точно и .... абе цялата процедура въобще(каква дължина нитове е използвал) Предварително благодаря и Безаварийно каране
) !???!?!??
- pavlikianov
- Автомобил:
- Двигател:
С болтове и шайби с гайка отзад. После изпилваш болта да не се отвива с отверка и го заливаш с епоксидна смола. Докато не е стегнала смолата слагаш блендата и я уплътняваш отстрани с прозрачен силикон. Отзад на щипката на блендата слагаш един шплент, за да не може да се свали и тя. Цялата операция се прави при свалена броня и халогените са си вечно твои. Ако ти изгори крушка(а тя не гори всеки ден) се откачва цялата броня, а тя е на пет болта(процедурата отнема 15 минути) 

- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
а ако трябва да ме дърпа някой, къде да се закача

- GPower
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ...
Хубав вьпрос.Може ли някои да отговори?Batmirko написа:а ако трябва да ме дърпа някой, къде да се закача![]()

Ами ако трябва да дъррпа някой чупиш блендата и после нова(струва пет лева, за разлика от халогените). Пък и дърпането не се случва всеки ден. Колеги, нямам намерение да спорим излишно, просто казвам какво аз съм направил, всеки сам си решава. Човекът пита как да си пази халогените - аз си давам мнението.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”