Откраднат Пасата на dobrinb - платен!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 05 фев 2008 18:08

wili98 написа:по спомени, липсваше левият халоген...
Всяко зло за добро..
ша си вземеш по-добра и по-нова .. ако не намерят тази.;)

Ааа, оправих го, има си два халогена.
А за по-добра и по-нова - точно така мисля и аз :wink:

Потребителски аватар
дзвера
Автомобил: ford escape
Двигател:

Мнениеот дзвера » Вто 05 фев 2008 18:12

da6o_amvr написа:много съжалявам за случилото се
Дано успееш да си намериш колата :(
:cry:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 05 фев 2008 18:21

Споко колеги, видях тука много крайни изисквания.
Първо, нямам никакво намерение да я търся. Има си държавни органи за тази цел. Не смятам да плащам каквито и да е откупи и т.н.
Второ, от Дженерали бяха любезни, внимателни, отзивчиви и т.н. Попълних си като пич всички необходими документи, минах преди това през полицията, и там писах, и така ...
Процедурата отнема около 3 месеца, може повече, може и по-малко, зависи кой какви позиции има в полиция и прокуратура. След като прокуратурата издаде постановление за спиране/прекратяване на дознанието, се отива с пълномощно в полза на застрахователя, предават се всички оригинални документи на колата, ключовете, и в срок от 15 дни се превежда сумата по банков път. Това е за сега, като има развитие ще пиша.

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Вто 05 фев 2008 18:26

dobrinb написа:...А за по-добра и по-нова - точно така мисля и аз :wink:

И аз така ма вече 6месец мисля и още прокурорското не е дошло,а после трябва и застрахователите да ги чакам :evil: Добре че ми остана една кола та сега да не съм пешеходец.

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Вто 05 фев 2008 18:33

Добрине видях в тунинг бг да се продават като твойте джанти....ако можеш да си ги познаеш.... вчера е пусната обявата ето линк :wink:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=80701

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Вто 05 фев 2008 18:48

Много кфти случка деба! Знам какво е да ти откраднат колата :evil: ! В другите големи форуми знаят ли за случката? Много ми се иска да стане така, че стикера на клуба да е и още един вид застаховка ама за целта трябва някой апаш да го отнесе яко и да се разчуе :idea: Много съм навит да участвам в такова меропрятие :evil:

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Вто 05 фев 2008 18:53

много съжалявам за случилото се
Дано успееш да си намериш колата :(

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Вто 05 фев 2008 18:59

Ебати напрао ще се разрева :(

Потребителски аватар
Velingrad
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Velingrad » Вто 05 фев 2008 19:05

кола с каско отворените вече в тая област крадци не пипат ! ако ще и с клиуча на нея да е оставен тва са някви кокошкари.....лоша работа мога само късмет да пожелая....и дано да я намерат :cry:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Вто 05 фев 2008 19:31

dobrinb написа:Споко колеги, видях тука много крайни изисквания.
Първо, нямам никакво намерение да я търся. Има си държавни органи за тази цел. Не смятам да плащам каквито и да е откупи и т.н.
Второ, от Дженерали бяха любезни, внимателни, отзивчиви и т.н. Попълних си като пич всички необходими документи, минах преди това през полицията, и там писах, и така ...
Процедурата отнема около 3 месеца, може повече, може и по-малко, зависи кой какви позиции има в полиция и прокуратура. След като прокуратурата издаде постановление за спиране/прекратяване на дознанието, се отива с пълномощно в полза на застрахователя, предават се всички оригинални документи на колата, ключовете, и в срок от 15 дни се превежда сумата по банков път. Това е за сега, като има развитие ще пиша.

Братле поне дано цялата да ти я кешнат!!!
Друго нямам какво да кажа!

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Вто 05 фев 2008 20:38

Ужас..

Нещо не върви добре работата в клуба - първо реното на Бил Клинтон, което е толкова старо, а сега и кола с каско и аларма от гараж :roll:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Вто 05 фев 2008 20:49

Най големия шит е че разбрах за случай на пасат като неговия с прегрян мотор който не пали.

Значи човека е на възраст и не влиза по форумите, спукало му се е някак си казанчето и му прегрял мотора. :shock Незнам как е станало но е станало. звъни си на телефона да доидат да го дръпнат до сервиза и отива да пие едно кафе. А това става пред практикер. И излиза и колата я нема. На макерите се видяло как я бутат :roll: :roll: :roll: :roll:
Какво да говориме за друг вид кражби. Тази държава няма да се оправи скоро и това си е!!!

Желая никому да не се случва, или ако се случва да е поне на лошите хора които си го заслужават, такива заради които стават тези работи в тази държава, а не на добрите!!! :evil:

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Вто 05 фев 2008 20:59

Е аз по лесна кражба от гараж не виждам... :? Влизаш вътре, притваряш вратите и си бачкаш необезпокояван като пич.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Вто 05 фев 2008 21:04

Общо взето в такъв случай става дума за поръчка (човека е прегрялата имам в предвид....едва ли прегрява случайно).
Повечето пъти скъпи возила със застраховка и т.н. се крадат единствено и само за износ.Дори да се разчасти и да се продава на части те не се продават в държавата на кражбата.
Преди няколко дни се прибирам вечерта късно вкъщи (Младост 1) и гледам един В4 на един комшия зее порядъчно.До него партрулка и пишат.....опитали се да го крадат целия - а колата си е с каско и всичко.
Общо взето полицията няма да намери нищо или по-лошия вариант ако застрахователите имат дебели връзки там ще намерят нещо дребно от колата ама носител на номер (маркирано) и няма да я изплатят цялата (един колега гръмна така с В3-ка,,,намериха само единия фар при некви араби в някаква морга....ама достатъчно).Изплатиха всичко останало ама не и цялата кола.
Успех!

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 05 фев 2008 21:06

Добри сори за супер гадната работа,чак сега прочетох,пожелавам ти успешен край на работата и най-добре да си намериш колицата :cry:

П.С. Между другото ей сега ше звънна един тилифон :evil:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”