Много ли са 6500лв за Seat Ibiza 1,9tdi 110 к.с. ?
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами щом са сложени спортни спирачки и дискове на дизел, както и бели селски километражи..... значи.... е ясно какво му се е случвало на този автомобил.
Последна промяна от Tinko на Вто 05 фев 2008 15:39, променено общо 1 път.
- apchih
- Автомобил: Ford Mondeo MK4 TDCi
- Двигател:
devil_vas написа:колата е хубава, но за тези пари можеш да се огледаш за голф 3 ТДИ 110 коня. поне след време ще държи по-висока цена, ако речеш да е продаваш.
пък и разликите в изпълнението ФВ срещу Сеат са доста и то в полза на ФВ
Аз хубаво ще се огледам, ама тия 3ки са 97 - 96г и са горе долу тия пари, а след това има смяна на консумативи и какво ли още не, каско, ГО, бла бла и отиваме на към 8000, а аз ги нямам тези пари!

- apchih
- Двигател:
bobb2003 написа:Колега,ако решиш да я гледаш наблегни в огледа на коша,защото преди повече от година гледах същия СЕАТ на Горубляне(не твърдя ,че е точно той,но беше 1 към 1 с този) и се отказах да го взимам.Беше пребоядисван цялостно,а някои лайстни и прагове бяха хващани с рапидки супер селски.... Внимавай просто
Благодаря колега, ще го имам предвид!

nickalas написа:Колега гони 5800 лв за този Сеат. 6500 е първа цена, да не говорим повече за тази цена, продавача ще падне със сигурност. А да не говорим че е с 2-3 врати.
5700-5800 - това е цената реалната според мен, а и все пак продавача си е направил сметката че ще има хора, които ще му свалят от цената.
Успех с пазарлъка!
Отивам с 6000, повече НЕ!

Tinko написа:Ами щом са сложени спортни спирачки и дискове на дизел..... значи.... е ясно какво му се е случвало.
Виждал съм няколко 3ки ТДИ 110к.с. и всичките бяха с със спортни дискове и спирачки и на тях ли им се е случило нещо?
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, що не се допиташ и до колегите от сеат-форума.... да видиш те кво ще ти кажат...а дали са малко или много е супер субективна работа за мене малко, за други много...тука от 20 000 потребителя всеки може да ти даде различно мнение.....а и малко предубедена аудитория...
Хареса ли ти - взимай - най-правилното мнение беше написано преди 2-3 страници, а то е, че "Кеф цена няма".......
Хареса ли ти - взимай - най-правилното мнение беше написано преди 2-3 страници, а то е, че "Кеф цена няма".......
- apchih
- Двигател:
Birdie написа:Колега, що не се допиташ и до колегите от сеат-форума.... да видиш те кво ще ти кажат...а дали са малко или много е супер субективна работа за мене малко, за други много...тука от 20 000 потребителя всеки може да ти даде различно мнение.....а и малко предубедена аудитория...
Питам тук защото колегите от форума на Сеат може да са леко пристрастни,а за различните мнения, важно е не само да се каже мнението, а и съответното да бъде подкрепено с подходящ коментар.
Ако модераторите сметнат, могат да затварят темата, доста неща се изписаха, аз си направих изводите за което благодаря на всики колеги. След около 2 седмици може и да ви се похваля с жълтурчото в гаража, може и не, неведоми са пътищата Горубляски

- BAHKATA_TDi
- Автомобил:
- Двигател:
Bahama man написа:Tinko написа:Ами щом са сложени спортни спирачки и дискове на дизел, както и бели селски километражи..... значи.... е ясно какво му се е случвало на този автомобил.
Почти всички TDi-kи и Купри са с бели километражи ако незнаеш, за тфа че не се изказвай неподготвен
Колеги хайде да не се дрънкаме за глупости и да обясняваме на "Tinko" какво е тди 110 коня пък камоли в изпълнение Купра (та той не сядъл зад волана на такава кола) А по въпроса за Дупница там в 90% от колите само аз май не съм "кендж.л" вътре...
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Напротив имам сеат ибиза 2005г. 1.9 и знам доста неща за нея, както и за колко пари сме я взели.
Казах ви колеги не ми се говорят празни приказки просто търговците на автомобили седят отстрани и ви се смеят.
Може и да не съм прав за километражите но дисковете не са оригинални!
за 7000 лв ще вземеш много по-добра кола от тоя кокошарник!
Повече няма да пиша в тази тема защото се нервирам излищно, а няма смисъл.
Казах ви колеги не ми се говорят празни приказки просто търговците на автомобили седят отстрани и ви се смеят.
Може и да не съм прав за километражите но дисковете не са оригинални!
за 7000 лв ще вземеш много по-добра кола от тоя кокошарник!
Повече няма да пиша в тази тема защото се нервирам излищно, а няма смисъл.
- BAHKATA_TDi
- Автомобил:
- Двигател:
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами колега когато тя беше на 25 000лв не чисто нова пак от човек, на нас ни се върза 13 000лв.
Това беше преди година и половина, взехме я на 16 000 км. и пълен резервоар с немска нафта.
Просто вместо да си пием бирата на някоя среща от форума и там да си говорим ние тук спорим като идиоти...
Нямам нищо против колата и цената, но 6500 не са малко пари аз ако ги имах сигурно 1 месец минимум щях да търся кола.
А относно нашия сеат дори и в момента не може да се намери за 13 000, всичко е да знаеш откъде и как да е земеш.
Няма да приказвам тука повече да не се дразните, ако купувача е решил да я взима да я взима, най важното от всичко е безаварийно и да я кара дълго без проблеми.
Това беше преди година и половина, взехме я на 16 000 км. и пълен резервоар с немска нафта.
Просто вместо да си пием бирата на някоя среща от форума и там да си говорим ние тук спорим като идиоти...
Нямам нищо против колата и цената, но 6500 не са малко пари аз ако ги имах сигурно 1 месец минимум щях да търся кола.
А относно нашия сеат дори и в момента не може да се намери за 13 000, всичко е да знаеш откъде и как да е земеш.

Няма да приказвам тука повече да не се дразните, ако купувача е решил да я взима да я взима, най важното от всичко е безаварийно и да я кара дълго без проблеми.

- bulletspeed
- Автомобил:
- Двигател:
за мен този сеат не си заслужава тези пари. защо? защото братт ми вкарва коли и на цената на този сеат ще се докара нещо бая бая пъти по-добро, но не искам да ви разубеждавам защото все пак трябва да има и балъци за да има и тарикати "както в случая тоя пич който е пуснал обявата" но мисълта ми е че тинко който го мислите за абсолютен глупак е на няколко места много прав за цената и за колата която може да се докара. другото което исках да кажа е че парво това сеатче не се води ево1 защото евото е с по-ниски прагове и е с малко по-злобен вид от това. по тази причина не пише ево1 просто пичът се е опитал да направи нещо подобно за цената от около 500лв. та да може някои балъци които виждам в тази тема да му се вържат и да му платят тази не мислима цена! та ако някой иска някаква количка просто може да ми звънне 0884612632 Геша. BMW forever! П.С извинявам се за правописа!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”