Откраднат Пасата на dobrinb - платен!
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добри, много съжелявам за случката
Пасата беше страшен. За жалост дори и да се намери ще е свалено всичко което може от него за това по-добре направо да си вземеш парите от каското и с тях да ходиш за новия пасат .... Това което ти се случи на теб започва да ме притеснява и мен въпреки че съм с скъп катинар на гаража май нищо не ги спира ... Виж наистина джантите които е показал колегата на предишната страница дали са твоите и да се вдигаме да ходим да ги оправим ....

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
dobrinb написа:wili98 написа:по спомени, липсваше левият халоген...
Всяко зло за добро..
ша си вземеш по-добра и по-нова .. ако не намерят тази.
Ааа, оправих го, има си два халогена.
А за по-добра и по-нова - точно така мисля и аз
Вземи си един Голф да се видиш в кола

А за кражбата какво да коментирам.....ебаси държавата...крадци и полиция са кюпа!
Сори за колата, но важното е да си жив и здрав - другото се купува!
CHEERS
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
longora написа:Добри, много съжелявам за случкатаПасата беше страшен. За жалост дори и да се намери ще е свалено всичко което може от него за това по-добре направо да си вземеш парите от каското и с тях да ходиш за новия пасат .... Това което ти се случи на теб започва да ме притеснява и мен въпреки че съм с скъп катинар на гаража май нищо не ги спира ... Виж наистина джантите които е показал колегата на предишната страница дали са твоите и да се вдигаме да ходим да ги оправим ....
тури си СОТ на гаража и като ти викам здрасти на Бояна не се праи на шест без десет.
Темата здраво е набъбнала, но в братския Ауди форум имаме аналогична случка с Ауди-то А4 В6 на Данаил Петров.
Отмъщението явно е към Дженерали.
Няма да прикривам, че "другарката" Даниела Конова си създаде достатъчно количество врагове покрай своите необмислени и самонадеяни кампании.
Санто Трафиканте да не се сърди, но това е естественият отговор на подобни глупашки прояви.
, а е пострадал наш добър колега. 
Отмъщението явно е към Дженерали.

Няма да прикривам, че "другарката" Даниела Конова си създаде достатъчно количество врагове покрай своите необмислени и самонадеяни кампании.
Санто Трафиканте да не се сърди, но това е естественият отговор на подобни глупашки прояви.

- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Темата здраво е набъбнала, но в братския Ауди форум имаме аналогична случка с Ауди-то А4 В6 на Данаил Петров.
Отмъщението явно е към Дженерали.![]()
![]()
Санто Трафиканте да не се сърди, но това е естественият отговор на подобни глупашки прояви., а е пострадал наш добър колега.
И във БМВ форума не е по-различно със автомобил застрахован от дженерали

То компанията си е перфектна, но правилата на конкуренцията в престъпническата ни родина са такива. Дано е случайност
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Наистина на колегата му пожелавам по-скоро да му изплатят колата,защото в каквото и състояние да я намерят определено няма да му хареса.
А за тея фенове и фенки от Дженерали,при цялото ми уважение към работещите там--пендалска работа са вече.Мнозинството от познатите ми бяха се застраховали там до миналата година.Сега--нито един.Защо ли?--много има да се обяснява по случая.
Най-пресния пример е в края на декември мой познат до Виена му се случва да удари колата.Каско-в Дженерали,перфектно,максималната сума естествено са му взели според колата,пълно.Има си протокол от местната полиция,снимки,абе всичко.Звъни в офиса по местоживеене в BG--направо му казаха да си гледа работата,нито съдействие,нито пратиха техен човек,НИЩО.Та сигурно няма нужда да ви обяснявам за какви цени на автовози става въпрос от там до тук,нерви и какво ли още не.А при посикано обяснение вече в местния офис най-нагло му казаха че не са разбрали нищо по телефона и го питаха защо си е преместил каското в друга компания,тази година!!!!!!
В началото не бяха така,ама и те май се понаядоха и им стана голяма работата.
Но стига офтопици от моя страна.Късмет на пострадалия колега,бързо изплащане на сумата и дано да си вземе още по-хубава колица за яд на автоапашите и съседи

А за тея фенове и фенки от Дженерали,при цялото ми уважение към работещите там--пендалска работа са вече.Мнозинството от познатите ми бяха се застраховали там до миналата година.Сега--нито един.Защо ли?--много има да се обяснява по случая.
Най-пресния пример е в края на декември мой познат до Виена му се случва да удари колата.Каско-в Дженерали,перфектно,максималната сума естествено са му взели според колата,пълно.Има си протокол от местната полиция,снимки,абе всичко.Звъни в офиса по местоживеене в BG--направо му казаха да си гледа работата,нито съдействие,нито пратиха техен човек,НИЩО.Та сигурно няма нужда да ви обяснявам за какви цени на автовози става въпрос от там до тук,нерви и какво ли още не.А при посикано обяснение вече в местния офис най-нагло му казаха че не са разбрали нищо по телефона и го питаха защо си е преместил каското в друга компания,тази година!!!!!!
В началото не бяха така,ама и те май се понаядоха и им стана голяма работата.
Но стига офтопици от моя страна.Късмет на пострадалия колега,бързо изплащане на сумата и дано да си вземе още по-хубава колица за яд на автоапашите и съседи

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”