колеги, кажете как да постъпя?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако е уволнена дисциплинарно заради доказана кражба нищо не може да ти направи, напртотив ти можеш да я съдиш. Ако имате някакви неща във фирмата които не искате да се знаят, обаче тя ги знае, може там да направи проблем. Също така, може и да иска нещо лично на майка ти да направи, което е най-досадния момент. Решението, ако е първиото е да се погрижите да не може да докаже нищо, след което пак да можете да я осъдите за оронване на престижа, или както се води там. Ако е второто, майка ти може да заведе дело срещу нея за заплахи и т.н. от което, резултата най-вероятно ще е да и забранят, да я доближава или нещо такова, но със сигурност няма да ви занимава повече 

- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
напълно съм съгласен с теб удриииииииииииииииии нема ли кръв значи все 1 нищо. а за колегата автор на темата ще му кажа да не и се впряга за глупости казала е неща дет няма да дори да посмее пак да си ги помисли не да ги изпълни .ANTOV_MS написа:аз ако съм ще и счупя краката на моментанямя да ми икздържът нервите щом става въпрос за майка ми
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
boi4eto написа:А ако мъжът и е леко, яко ко...е ко праим?
Ми....бягаш бързо

Общо взето наистина повечето хора само така си говорят.И да имате ранзи неща из фирмата дори да предизвика някаква проверка или нещо и дори да успее да се докаже нещо знаете кой е.
Същото е и с майка ти - ако и се случи нещо пак се знае кой е.Иначе да,колегите са прави,че можете да я съдите ама ако не е нещо съществено няма много смисъл понеже ще се настърви още повече.Иначе вероятно са празни приказки.
Успех!
- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
Bob.Baev написа:zfa159 написа:
Общо взето наистина повечето хора само така си говорят.
Точно!
И в тази тема виждаш как почти всички са готови да чупят крака и ръце, а в действителност не съм особено силно убеден че биха го направили
Еми аз лично за някой от моето семейство ще направа и много повече не само да счупя

И съм сигурен, че повечето ще постъпят по същия начин

- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тази случка ако ми я изигреаят на мен, сигурно ще откача, а може и да се стигне до там, че да пиша тема тук "колеги, пребих жена, какво да правя?"
Иначе трезво погледната, би трябвало да имате представа каква е жената, какъв е мъжа й, ако има, или с какви хора среща, например когато си тръгва от работа дали я прибира някой. Аз си мисля, че блъфира и най-добре не прави нищо. Все пак може да имате неприятности от друго естество, а не чрез сплашване.
По време на кражбата ли я хванахте или после й заявихте, че е тя, като установихте липсите?

Иначе трезво погледната, би трябвало да имате представа каква е жената, какъв е мъжа й, ако има, или с какви хора среща, например когато си тръгва от работа дали я прибира някой. Аз си мисля, че блъфира и най-добре не прави нищо. Все пак може да имате неприятности от друго естество, а не чрез сплашване.
По време на кражбата ли я хванахте или после й заявихте, че е тя, като установихте липсите?
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
"последствия" е много относително
ако беше казала нещо по конкретно можеше да издадете ограничителна заповед..
съмнява ме да направи нещо
по хубаво я осъдете щом е толкова отворена .. туко виж има и други провинения и може да отиде за малко да види как ще режат краставицата пред очичките и преди да и я дадът
ако беше казала нещо по конкретно можеше да издадете ограничителна заповед..
съмнява ме да направи нещо
по хубаво я осъдете щом е толкова отворена .. туко виж има и други провинения и може да отиде за малко да види как ще режат краставицата пред очичките и преди да и я дадът

Върни се в “ОФФ-Топик - други”