Може ли някой да ми обясни.....? Г4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Djani
Автомобил:
Двигател:

Може ли някой да ми обясни.....? Г4

Мнениеот Djani » Вто 05 фев 2008 1:24

Имам един въпрос... можете ли да ми обясните какво е това което свети в червено от лявата страна на аварийките? Не работи и само пиука от време на време. Не мога да разбера какво е, а и всеки който питам никой не знае. Ще се радвам ако някой ми обясни :P :P
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Вто 05 фев 2008 1:54

Нищо се не вижда, под ъгъл го снимай да се види за какво става въпрос. На мен там ми е ASR-a, твойто обаче не бие на фабрично :?

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Вто 05 фев 2008 2:05

Там се намира бутона за изключване на ESPто на голфовете които имат системата разбира се. Бутна обаче е различен от твоя. нямам идея какво е това. имаш ли ESP на колата?

оо твоя е 99, значи няма най-вероятно. нямам никаква идея какво е това. нищо ли не пише на него??

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Вто 05 фев 2008 2:12

При мен е така:

Изображение

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Вто 05 фев 2008 9:45

Това ти е слагано допълнително........дай по-качествени снимки!!! Да не е дисплей, да ти показва външна температура, че гледам нямаш климатроник и MFA на колата....????

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Вто 05 фев 2008 11:30

и мен на нещо присаждано ми прилича,иди при някой алармаджия да проследи кабелаците накъде отиват и ще ти каже!!!

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 05 фев 2008 11:46

тва е допълнително слаган таймер, термометър или нещо от този сорт....

http://www.peterbeers.net/vw_roadtrip/G ... nstall.htm

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Вто 05 фев 2008 17:49

Това е дисплей който показва външната температура-когато падне под 3-4г. почва да пищи.Слаган е допълнително.

Потребителски аватар
Djani
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Djani » Сря 06 фев 2008 0:09

Vladko написа:Това е дисплей който показва външната температура-когато падне под 3-4г. почва да пищи.Слаган е допълнително.

мерси много,много ми помогна....:) :P :P :P :oops: :oops:

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Сря 06 фев 2008 0:31

Vladko написа:Това е дисплей който показва външната температура-когато падне под 3-4г. почва да пищи.Слаган е допълнително.

На мен тва си ми е на компютъра под разхода отчита...пищи си когато иска, аз не забелязах някаква тенденция при градусите. На мойто не можах да му разбера фатката, защо ми е, като и на климатроника показва външната? По-вероятно ще е да му е за вътрешната темп, все тая :lol:

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Сря 06 фев 2008 1:55

nadasdi написа:

На мен тва си ми е на компютъра под разхода отчита...пищи си когато иска, аз не забелязах някаква тенденция при градусите. На мойто не можах да му разбера фатката, защо ми е, като и на климатроника показва външната? По-вероятно ще е да му е за вътрешната темп, все тая :lol:

WTF? :)))) Пищи когато темп пада под определено ниво за да предупреждава за възможно/вероятно заледяване на пътната настилка. Климатроника ти също показва външната темп, макар и с по-малка точност (без десетична запетая) но тази информация е по скоро с цел информация относно комфорта. А и не забравяй че не всяко VW, което има борден компютър има и климатроник и не всяко VW което има климатроник има и борден компютър....

а тенденцията с градусите е напълно ясна и определена... ако лятото ти изпищи знай че или нещо не ти е наред на сензорите или се намираш в другото полукълбо на планетата... :))

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Сря 06 фев 2008 1:55

100% е за външната.А при теб или не си забелязал тенденцията за пищене или от време на време ти пищи и още нещо :wink:

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Сря 06 фев 2008 1:58

Vladko написа:100% е за външната.А при теб или не си забелязал тенденцията за пищене или от време на време ти пищи и още нещо :wink:

:да:

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Сря 06 фев 2008 2:16

Vladko написа:100% е за външната.А при теб или не си забелязал тенденцията за пищене или от време на време ти пищи и още нещо :wink:

Забелязах я аз, веднъж при -5, -3, 0 с мигаща снежинка, аз й казвам че с летните гуми ще трябва да се справя и си продължаваме.

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Сря 06 фев 2008 2:21

nadasdi написа:

Забелязах я аз, веднъж при -5, -3, 0 с мигаща снежинка, аз й казвам че с летните гуми ще трябва да се справя и си продължаваме.

Да ти кажа аз тая зима я "забелязах" като взе да мига на -16!! :shock
ама зимните са на лице :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”