тая мрежа виралес , вирната или навирена седи?

propparo написа:Еииии полудявам от такива работи.
И се чудя как да се изразя най-културно относно нашите съотечественици с постоянен тен на кожата,тип роми,за да не се заключи темата заради малцинствена дискриминация.Слабост са ми и дано някой точно тея ги хване и им начупи кокалите с бой по новите евроизисквания и хуманно отношение.
![]()
![]()
chefito написа:Лазарчо, мяташ 600е в банкова сметка: BG0099 000 99- 9AGfGG
и след преглеждане на молбата, акта за раждане /на видео/, голи снимки на красиви приятелки, зъби /не трябва да имаш повече от 1 кариес и една амалгама/, тест за интелигентност, лична карта, задграничен паспорт, ЕКГ, кръвна картина, урина, надстомашна жлеза, мозъчна графия, бележник от 5-ти клас, диплома за средно образование, диплома за магистърска степен от технически университет /не е задължително да е от МЕИ/, графиа и скопия на минискус, 100м спринт, 2км гребане, висок скок, народна топка, сертификат за джамджия, сертификат за алармаджия, сертификат и практика в областта мостостроителството /на това държим най-много/, диплома по гънчарство и гинекология от северозападния университет по медицина и глинообработване....
longora написа:... Колеги, благодаря ви адски много за помощта ! Без вас сигурно щях да отида в Хотел Цура
skotis написа:Здравейте, снощи ми направи впечатление, че имам нещо под седалката(пасажерската) - някаква бяла пластмасова тръбичка, дебела, колкото палец, идва от пода и влиза в седалкатаЧудя се какво е това? Според мен има кабел в тази тръба, но за какво е?
turbob написа:това е за самоебачката като седнеш и несили сложил колана те почва за да се сетиш, малко шегичка колеги
chefito написа:капака ясно....
говори за седалката и принципа....
ако има повече мъже - вдигнат капак
ако има повече цени - свален....
средно човек пикае 5 пъти и сере 1 път = 6 пъти
при наличието на 1 жена това са 6 пъти свалено положение
при наличието на 2ма мъже това са 2 пъти свалено и 10 пъти вдигнато...
следователно в името на минималното амортизиране на пантите на капака зависимостта е определена в полза на по-многобройния пол.
п.с. не са взети предвид частните случаи на хронично разстройство...и цистит...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта