Паркиране под наклон
- martinpetrov
- Автомобил:
- Двигател:
Паркиране под наклон
Здравейте, днес докато си оставях колата на едно доста стръмно нанадолнище с прискърбие установих, че след като я оставих на скорост още преди да съм излязъл тя започна да се спуска, леко леко през 10тина секунди с по 5см явно с оборот на двигателя, на долу. Не виждам да има някаква промяна в работата на двигателя или нещо друго колата си работи но това направо ме шокира моля дайте мнение на какво се дължи това.
- martinpetrov
- Автомобил:
- Двигател:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
boi4eto написа:Geleto написа:boi4eto написа:Geleto написа:boi4eto написа:.....Или съидинителя не е наред.
Би ли обяснил защо щото нещо не виждам логикаНали колата е на скорост вече?
Хлабав,или износен няма ли да испуска на скорост?
Според мен не
Според мен да.
батко,седни и помисли малко върху действието на скоростната кутия.има едни предавателни числа на зъбните колела и други такива работи.за да е от съединителя(и то пак не е сигурно)трябва да е заминал максимално ама да е станал ламаринка само.или да е толкова натегнато жилото че притискателя въобще да не докосва феродото което почти да не кажа напълно невъзможно.пък и човека написа че колата си работи добре.просто силата която е необходима да приплъзне феродото натиснато между притискателя и маховика е по малка от тази да превърти мотора.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”