тече ми антифриза
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тече ми антифриза
колеги тече ми антифриза от тройника дето е закачен на блока (големия дето играе роля на разпределител на антифриза-на него е закачен и датчика ) лесно ли се сменя ?колко пари е? къде да го търся в Пловдив ? и имали някви номера на него илй на всеки GOLF 4 е еднакъв ?
Re: тече ми антифриза
badjo-vw написа:колеги тече ми антифриза от тройника дето е закачен на блока (големия дето играе роля на разпределител на антифриза-на него е закачен и датчика ) лесно ли се сменя ?колко пари е? къде да го търся в Пловдив ? и имали някви номера на него илй на всеки GOLF 4 е еднакъв ?
Преди като имах голф 3-ка и аз имах същия проблем. Купих го (троиника) от Стамболийски. Цената мисля че беше 10-12 лв
ходи иси го купи от фолксваген 25,50 плиус о6те 10 за тапата казват та са били много ка4ествени само от преставителство на фолксваген ина4е постоиано 6тего смениа6
Последна промяна от serge на Сря 06 фев 2008 20:18, променено общо 1 път.
- The Officer
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: тече ми антифриза
badjo-vw написа: лесно ли се сменя ?колко пари е? къде да го търся в Пловдив ? и имали някви номера на него илй на всеки GOLF 4 е еднакъв ?
Сменя се елементарно, а можеш да си го купиш или от ХААС, или от фирма 'Секфом'
Втората се намира веднага след моста на 'Герджика', на ъгъла до магазин 'Викиват'. Цената едва ли ще надхвърля 15 лева.
Не забравяй да си купиш и О-пръстените за датчиците.
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да сетих се къде е мерси колега-МЕРСИ НА ВСИЧКИ-но днес поръчах от EURO 07 струва 23 лева но за О-пръстените направо бях забравил ,утре трябва да си взема тройника ще си взема и О-пръстените ,казаха ми в магазина че е италиански дано да не се набутам с негоdxd написа:Да или при Данко ще го има на добра цена-точно с/у бившата Лагуна/кафето/ на Новотела се намира-залепен му е магазина до някаква Американска кредитна банка

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
reactiven написа:според мене вече колега си се набутал , продава се само гуменото оплътнение към главата , струва 2 лева.
Не, не се е набутал

Пластмасата измята от тмпературата и само с О-пръстена трудно минаваш!

А иначе често се случва не да се изметне пластмасата, а да се спука там, дето се захваща с болтчетата.
Но че в Евро-то си има и доста ментета- ... май си прав, за жалост!
- reactiven
- Автомобил:
- Двигател:
radotom, за тва не съм се сещал , обаче аз 2 поредни години сменям гумичките и нямам проблем! особенно преди да си сменя и 3-те тампона на двигателя, явно от лашкането на мотора често прокапваше от там.та като смених наведнъж и 3-те тампона и забравих за този проблем/ предния под масления охладител ми гумен с метална рамка и непозволява много голямо разтягане/ а преди ми бяха набутали обикновен чисто гумен!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”