тече ми антифриза

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

тече ми антифриза

Мнениеот badjo-vw » Сря 06 фев 2008 18:57

колеги тече ми антифриза от тройника дето е закачен на блока (големия дето играе роля на разпределител на антифриза-на него е закачен и датчика ) лесно ли се сменя ?колко пари е? къде да го търся в Пловдив ? и имали някви номера на него илй на всеки GOLF 4 е еднакъв ?

Потребителски аватар
pro
Автомобил:
Двигател:

Re: тече ми антифриза

Мнениеот pro » Сря 06 фев 2008 19:51

badjo-vw написа:колеги тече ми антифриза от тройника дето е закачен на блока (големия дето играе роля на разпределител на антифриза-на него е закачен и датчика ) лесно ли се сменя ?колко пари е? къде да го търся в Пловдив ? и имали някви номера на него илй на всеки GOLF 4 е еднакъв ?

Преди като имах голф 3-ка и аз имах същия проблем. Купих го (троиника) от Стамболийски. Цената мисля че беше 10-12 лв

Потребителски аватар
serge
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот serge » Сря 06 фев 2008 19:58

ходи иси го купи от фолксваген 25,50 плиус о6те 10 за тапата казват та са били много ка4ествени само от преставителство на фолксваген ина4е постоиано 6тего смениа6

Последна промяна от serge на Сря 06 фев 2008 20:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
The Officer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Officer » Сря 06 фев 2008 20:07

Аз карам Голф 2 ама имах този проблем.Тогава малко ме обръснаха без сапун-взеха ми около 20 лева , ама кво да правя-смених го и сега няма проблеми.

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Сря 06 фев 2008 20:57

за golf 4 сега гледам в нета някъв за 30 лв

Потребителски аватар
jorko1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jorko1 » Чет 07 фев 2008 10:41

здравей колега аз карам Г2 и имах същият проблем.Моят съвет е да не продължаваш да караш така защото ще започне да смуче много въздух и ще направи възглавница.а след такава възглавница ремонт има само с нов мотор

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: тече ми антифриза

Мнениеот radotom » Чет 07 фев 2008 15:11

badjo-vw написа: лесно ли се сменя ?колко пари е? къде да го търся в Пловдив ? и имали някви номера на него илй на всеки GOLF 4 е еднакъв ?

Сменя се елементарно, а можеш да си го купиш или от ХААС, или от фирма 'Секфом'
Втората се намира веднага след моста на 'Герджика', на ъгъла до магазин 'Викиват'. Цената едва ли ще надхвърля 15 лева.
Не забравяй да си купиш и О-пръстените за датчиците.

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Чет 07 фев 2008 15:23

Да или при Данко ще го има на добра цена-точно с/у бившата Лагуна/кафето/ на Новотела се намира-залепен му е магазина до някаква Американска кредитна банка :wink:

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Чет 07 фев 2008 20:30

dxd написа:Да или при Данко ще го има на добра цена-точно с/у бившата Лагуна/кафето/ на Новотела се намира-залепен му е магазина до някаква Американска кредитна банка :wink:
да сетих се къде е мерси колега-МЕРСИ НА ВСИЧКИ-но днес поръчах от EURO 07 струва 23 лева но за О-пръстените направо бях забравил ,утре трябва да си взема тройника ще си взема и О-пръстените ,казаха ми в магазина че е италиански дано да не се набутам с него

:bowdown : vw fen

Потребителски аватар
reactiven
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reactiven » Пет 08 фев 2008 22:34

според мене вече колега си се набутал , продава се само гуменото оплътнение към главата , струва 2 лева./ от емблемите на 6-ти септемви/ , съветвам те от еврото много да не зимаш части , че са малко ментерляци, или както каза колегата radotom от хаас също може по скъпо е ама знаеш поне!

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Съб 09 фев 2008 0:04

reactiven написа:според мене вече колега си се набутал , продава се само гуменото оплътнение към главата , струва 2 лева.

Не, не се е набутал ;)
Пластмасата измята от тмпературата и само с О-пръстена трудно минаваш! :( 3 тройника имам, да му се невиди! Сега съм с този от Секфом вече повче от 6 месеца, и да чукам на дърво- зор нЕма!
А иначе често се случва не да се изметне пластмасата, а да се спука там, дето се захваща с болтчетата.
Но че в Евро-то си има и доста ментета- ... май си прав, за жалост!

Потребителски аватар
reactiven
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reactiven » Съб 09 фев 2008 19:25

radotom, за тва не съм се сещал , обаче аз 2 поредни години сменям гумичките и нямам проблем! особенно преди да си сменя и 3-те тампона на двигателя, явно от лашкането на мотора често прокапваше от там.та като смених наведнъж и 3-те тампона и забравих за този проблем/ предния под масления охладител ми гумен с метална рамка и непозволява много голямо разтягане/ а преди ми бяха набутали обикновен чисто гумен!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”