оборотомер
оборотомер
мога ли да сложя на голф 2 1.6 дизел табло с оборотомер в момента е с обикновено табло без часовник и оборотомер дето са
Последна промяна от BaHko0o на Сря 06 фев 2008 15:39, променено общо 1 път.
Re: оборотомер
BaHko0o написа:мога ли да сложя на голф1.6 дизел табло с оборотомер в момента е с обикновено табло без часовник и оборотомер дето са
Сега остана да уточниш Голф 1, Голф 2, Голф 3, Голф 4 или Голф 5!???
оборотомер
Мога ли да сменя таблото на Голф-2 1.3 с табло с оборотомер от Голф-2 1.6? Какво трябва да променя в електрическата схема?
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
Re: оборотомер
kikish написа:Мога ли да сменя таблото на Голф-2 1.3 с табло с оборотомер от Голф-2 1.6? Какво трябва да променя в електрическата схема?
и мен силно ме интересува.точно тази конверсия.имам го таблото.обаче има разлика в лентовите кабели на таблото отзад.та си мислих да вържа оборотомера с отделни кабели но оставва проблема с стабилизатора на напрежението койро го държи към 10 волта.ако няма такъв стрелката на оборотомера се лашка като ненормална и не показва вярно.
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
относно първата конверсия за дизела от часовник към оборотомер МОЖЕ но трябва да си намериш табло от ГТД изпълнение и всичко става плъг енд плей защото си има сигнал за оборотомера същото става и във втория случай с 1.3 1.6 само е важно да се види колко е предавателното число на стария и новия километраж трябва да съвпадат от там се гледа дали са с еднакви букси 1 или 2 но това се преправя с малко желание 

оборотомер
Ура! Проблемът с оборотомера (замяна на таблото от 1.6 на 1.3) стана без проблеми.Германците са наистина техническа нация с логични технически решения.Ел. схемите на различните модели съвпадат като база.Не е нужно нищо да се променя или добавя.Карай на воля и се радвай на оборотите на живота.Няма по-добра кола от старата,но добре поддържана таратайка!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”