Експлозий
-
- Автомобил:
- Двигател:
Експлозий
Значи започвам с един от многото проблеми.на колата съм сменил средния ауспух дето му казват бъбрек,оригинален.купих го от юнитреид.ще сменя и другите 2 ауспуха.защо ви казвам всичко това.значи отзад когато работи колата няма значение колко време работи има експлозии,бумкане.като подам гас и се чуват експлозии не са силни но ги има.не знам от какво е.на диагностика я карах нищо не ми казват.можете ли да ми кажете от какво може да е.те се усетщат ако не се лъжа и при сваляне на оборотите.има ги по всако време.но мисля че те са наи изявени когато колата е на едно място.друго не знам.
Колега,тоя"Експлозий" ми звучи като древноримски император.
Сори за спама

Сори за спама
Последна промяна от Asen_D на Сря 06 фев 2008 20:03, променено общо 1 път.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
schiller написа:Volkswagen Passat 1991 моноинжецион RP двигател.
- А сега остава да кажеш и има ли газова

Но при всички положения е от лоша центровка, ако си с газ става по трудно но не невъзможно. При всички случаи си смени диагностиците но щом не си в София не мога да ти препоръчам

-
- Автомобил:
- Двигател:
ИСКАХ ДА ТЕ ПОПИТАМ А БЕ ТУК КАТО ЗА ПЪРВО СИГУРНО СТАНАХ СМЕШЕН С ТАЯ ТЕМА ЗА МАСЛОТО АМА НАЛИ СЪМ НОВ ТУК.И НЕ ЗНАМ КАК ДА РАБОТЯ С ТЪРСАЧКАТА.КАЖИ МИ АКО Е ВЪЗМОЖНО НА КОЛАТА КАКВО МАСЛО ДА СЛОЖА.МОБИЛ 10 В 40 ДОБРЕ ЛИ ЩЕ Е .ЗАЩОТО СЕГА СЪМ С МИНЕРАЛНО МАСЛО 15В40 И ДА ТИ КАЖА ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ПЪТИ КАТО ПАЛЯ КОЛАТА ЗАБЕЛЯЗВАМ ЗНАЧИ ЛАМПАТА НА МАСЛОТО НИКОГА НЕ МИЕ СВЕТЕЛА ДАЖЕ И КОГАТО ДАВАМ КОНТАКТ ДА ЗАПАЛЯ МОТОРА,А СЕГА ОТ НЯКОЛКОПЪТИ ГО ПРАВИ ТОЯ НОМЕР.СИГУРНО Е ЗА СМЯНА МАСЛОТО.ДА ПРИЗНАЯ НЕ Я КАРАМ МНОГО КОЛАТА НО ЕТО ПРОБЛЕМИТЕ СИ ГИ ИМА.КОГАТО ЗАРАБОТИ ДВИГАТЕЛЯ НЕ МИ СВЕТИ НО ТАЗИ АНОМАЛИЯ ДЕТО ТИ ОПИСАХ ЗАПОЧНА ДА Я ПРАВИ ВЕЧЕ.ОТ КАКВО Е ТОВА СПОРЕД ТЕБ.НАЛЯГАНЕТО ЛИ НА МАСЛОТО Е.АС ТАКА И ТАКА ЩЕ СМЕНЯ МАСЛОТО АМА Е ПРОСТО СЕ ЛУТАМ И С ТОВА ДА СИ ИСБЕРА НАИ ДОБРОТО МАСЛО.НЕ ИСКАМ ДА СЛАГАМ ВСЯКАКВО МАСЛО.