Експлозий

Техническа и сервизна информация за Passat
boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Сря 06 фев 2008 21:14

schiller написа:ИСКАХ ДА ТЕ ПОПИТАМ А БЕ ТУК КАТО ЗА ПЪРВО СИГУРНО СТАНАХ СМЕШЕН С ТАЯ ТЕМА ЗА МАСЛОТО АМА НАЛИ СЪМ НОВ ТУК.И НЕ ЗНАМ КАК ДА РАБОТЯ С ТЪРСАЧКАТА.КАЖИ МИ АКО Е ВЪЗМОЖНО НА КОЛАТА КАКВО МАСЛО ДА СЛОЖА.МОБИЛ 10 В 40 ДОБРЕ ЛИ ЩЕ Е .ЗАЩОТО СЕГА СЪМ С МИНЕРАЛНО МАСЛО 15В40 И ДА ТИ КАЖА ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ПЪТИ КАТО ПАЛЯ КОЛАТА ЗАБЕЛЯЗВАМ ЗНАЧИ ЛАМПАТА НА МАСЛОТО НИКОГА НЕ МИЕ СВЕТЕЛА ДАЖЕ И КОГАТО ДАВАМ КОНТАКТ ДА ЗАПАЛЯ МОТОРА,А СЕГА ОТ НЯКОЛКОПЪТИ ГО ПРАВИ ТОЯ НОМЕР.СИГУРНО Е ЗА СМЯНА МАСЛОТО.ДА ПРИЗНАЯ НЕ Я КАРАМ МНОГО КОЛАТА НО ЕТО ПРОБЛЕМИТЕ СИ ГИ ИМА.КОГАТО ЗАРАБОТИ ДВИГАТЕЛЯ НЕ МИ СВЕТИ НО ТАЗИ АНОМАЛИЯ ДЕТО ТИ ОПИСАХ ЗАПОЧНА ДА Я ПРАВИ ВЕЧЕ.ОТ КАКВО Е ТОВА СПОРЕД ТЕБ.НАЛЯГАНЕТО ЛИ НА МАСЛОТО Е.АС ТАКА И ТАКА ЩЕ СМЕНЯ МАСЛОТО АМА Е ПРОСТО СЕ ЛУТАМ И С ТОВА ДА СИ ИСБЕРА НАИ ДОБРОТО МАСЛО.НЕ ИСКАМ ДА СЛАГАМ ВСЯКАКВО МАСЛО.

Не викай,и пиши с малки букви,защото ме заболяха ушите.

Потребителски аватар
kbot
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kbot » Сря 06 фев 2008 21:15

schiller защо КРЕЩИШ непрекъснато?

schiller
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот schiller » Сря 06 фев 2008 21:17

момчета извинавам се.но пиша и във скаипа и не сум обурнал внимание на шрифта.извинявам се.не е умишлено.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Сря 06 фев 2008 21:24

Теми за масла дал господ във форума :D От 2000г карам Пасат В3 първо с RP а сега с ABS двигател само с 15W40 минерално най вече на IGOL и нямам проблеми нито на -25 нито на +40гр. :wink:

schiller
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот schiller » Сря 06 фев 2008 21:31

разбрах те.ох пусто да ти кажа претенциозен сум към всичко това донякаде е добре защотот по този начин си държишна вещите.не знам не съм само ас така.понкога исглеждам смешно може би но колата ми харесва.макар и стара.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Сря 06 фев 2008 21:38

schiller написа:разбрах те.ох пусто да ти кажа претенциозен сум към всичко това донякаде е добре защотот по този начин си държишна вещите.не знам не съм само ас така.понкога исглеждам смешно може би но колата ми харесва.макар и стара.
    Еее ако не ми харесваше и на мен щях ли да карам В3 вече 8г , както вече съм писал ако се продаваше такава чисто нова веднага бих си я купил :wink:

schiller
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот schiller » Сря 06 фев 2008 21:46

Тошко тези коли са наи добрите.знаеш ли един познат има сущия звяр ас имам комби не ти споменах по горе.и тои има.когато го вида с него и само го питам КОЯ Е НАИ ДОБРАТА КОЛА ПРАВЕНА ОТ ЧОВЕК.И ТОИ СЕ СМЕЕ И КАЗВА.ИСКА ЛИ ПИТАНЕ Volkswagen Passat. и се кефи.ама еи така маитап.защото са големи коли и здрави.и как човек да не се жертва за тях.смеем се с тоя.само това го питам.

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Сря 06 фев 2008 21:48

Всеки има право на грешки, не упреквайте колегата. Е не е похвално писането с големи букви и неползването на търсачка, но все пак всеки си има кусурите - няма перфектни лузъри или мордератори :D

schiller
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот schiller » Сря 06 фев 2008 21:53

момчета благодаря ви че досега с тия моите грешки не сте ме изритали от форума.но сега знаете че докато се науча да работя правилно ще трябва малко време.ще свикна.мисля дано не сум само ас така.е отначало всеки прави грещки докато накрая не стане перфектен.какво да се прави никои не е бесгрешен.

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Сря 06 фев 2008 22:50

Брат,

ако идваш до София и с Ваското не стане виж звънни на

Люската (цък), той има такъв пасат и имаше подобен проблем, на ясно е много с тоз двигател. То и аз го имах това като му сипах Лукойл първия път след швейцарския бензин :D . Неправилна центровка ти е най-вероятно проблема, нашия бензин си иска повече предварение с фабричната не става. Но може още работи да указват влияние като например датчика за въздуха, гадни кабели/свещи/капачка/палец, натрупал грешки комп, заминала ламбда сонда .. и т.н. Но е често срещан проблем това де, така че ще го оправиш, не го мисли.

Поздрави.

schiller
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот schiller » Сря 06 фев 2008 22:59

разбрах те.значи кабелите свещите ги купих от юнитреид,оригинални са.палеца също там го смениха.но и преди това проблема си го имаше.и след това като ги смених е същото.

schiller
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот schiller » Сря 06 фев 2008 23:09

на пасата му слагам само 95 бензин мисля че е добре нали.друг бензин не съм му слагал досега защото то като тръгне да се слага маи не е добре да се сменя бензина.

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Сря 06 фев 2008 23:12

95 да, ма колко е 95 не е ясно. Факт е че с малко по-голямо предварение колата е по-динамична и тези експлозии ги няма. Но пак казвам може и още нещо да е в играта. Трябва да се види от някой в час. Обикновено това не са стандартните сервизи дето правят диагностика на всичко дет се движи. И набутвацията на кинти в юнито не ти гарантира нищо. Теб ти трябва специално внимание от някой с опит дето знае де да гледа.

Успех.

Последна промяна от dj_tuhla на Сря 06 фев 2008 23:14, променено общо 1 път.

schiller
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот schiller » Сря 06 фев 2008 23:13

а да те попитам каде в софия мога да доида и да ми исчистят тия грешки дето казваш.от компиутара.

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Сря 06 фев 2008 23:16

Виж ми първото мнение по темата ти, пуснал съм ти линк с телефон на моя майстор, Ваското 1 има също перфектно реноме, но там до колкото знам се чака повечко.

Успех.

Върни се в “Passat”