Майтапче разбирасе

dready написа:Абе що не се опаковаш отвсякаде![]()
Майтапче разбирасенай добре си направи саниране на апартамента ако живееш в апартамент.Ще иамш много по добър ефект отколкото да си изолираш пода или тавана.Поне аз така мисля ,но има специалисти които биха ти помогнали повече
Ами помисли,ако не сложиш топлината на този отдолу ще се качва при тебе,ако сложиш ще я спирашMal написа:Виждам, че е доста модерно да се слага изолация на пода. Ама необходимо ли е това, ако под теб живеят хора. нали топлината се вдига нагоре. т.е. ако аз си сложа на пода ще спирам топлината от долния етаж. трабва ли да слагам под плочките или не. Някой може ли да ми обясни. То на мене ми звучи по-логично на тавана да има изолация
Ами помисли,ако не сложиш топлината на този отдолу ще се качва при тебе,ако сложиш ще я спирашMal написа:Виждам, че е доста модерно да се слага изолация на пода. Ама необходимо ли е това, ако под теб живеят хора. нали топлината се вдига нагоре. т.е. ако аз си сложа на пода ще спирам топлината от долния етаж. трабва ли да слагам под плочките или не. Някой може ли да ми обясни. То на мене ми звучи по-логично на тавана да има изолация
zord написа:
Mal, кажи сега какво конкретно те притеснява...
zord написа:
zord написа:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта