kasho написа:МладЙежи, вие направо ми обръщате света - и по-конкретно представата на Голф 3. Чак пък на последно място да го слагате и така да го храните. Дефектен би, ненам къв бил. Аз винаги съм го имал за много здрава кола и затова и толкова популярна. Аз лично гласувах за 2-ката защото наистина има скандална здравина, ама с тия коментари за 3-ката ме хвърляте в музиката. Може ли малко обосновка да вкарате?
Ок. За теб и за колегата, който явно не е чувал за интерполация:
Мнението (или поне моето, а предполагам и на другите, които явно имат сформирано такова) се гради на общата представа за дадена кола. Аз имам опит с 2, 4 и 5. Всичките ми познати които имат 3 ми казват - "бягай на далече". Преди да си взема 4-ката отидох в 3 не безизвестни столични сервиза за да поискам мнение за това каква кола да си взема. 3те всякаш си бяха плюли в устите - "Голф 4". Попитах аз "Защо Голф,когато чувам толкова негативни неща за голф 3", а отговора и на 3мата беше горе-долу като следния на първия сервиз, цитирам: "Виж сега, след блестящия голф 2 дойде огромното разочарование от голф 3, качеството е под всякаква критика - погледни ни списъка с коли за днес - от 7 голфа, 5 са голф 3. Да живее Голф 3 че ни прави половината оборот. Голф 4 може да се каже е на нивото на 2ката, след негативните реакций от цял свят, VW вложиха страшно много пари за разработка на 4ката и ефекта е на лице. Единствените VW от които ти препоръчвам да седиш много далече са Голф 3 и Пасат 4. Всичко останало е на прилично ниво."
Ето на какво се базира моето мнение специално за Голф 3 - мнението на приятелите мии това на 3 големи софийски сервиза. Също така подобен, ако не и същия въпрос бе дискутиран в AutoBild преди около година, където Голф 3 както се сещате зае последно място. ако не се лъжа там класацията беше: 2,4,5,1,3.
Пояснявам за колегата по-горе който не му стана ясно на база на какво се оценяват - интерполирай брато. щом имаш конкретно мнение за всеки двигател сложи им по 1 оценка, събери ги, интерполирай, направи същото и за голф 2 и виж кое събира повече точки