Ще се купува такава дамска кола 2000г с 3 врати..всички екстри без кожа за 9 900 с всичко платено и лизинга излиза накрая 11 500 мотор 86к.с код 2NZ 1300куб.см.-казаха че е с верига не с ангр. ремък...автонобила ще мине преглед и пълно обслужване смяна на филтри масла и отстраняване на някои козметични дефекти по задната броня...на 66 000км. дигитален км..може и да са реални..
Моля изразете мнение...каквото и да е..довечера ще се капарира...

Събирам мнения и впечатления за Тойота Ярис
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
грозен е...какво друго мнение?
за 10 бона по добре един голф 4....поло 2000+ .....кой ви налъга за тия тойоти та всички сте полудяли по тях....
п.с. не бих позволил на жена ми, която вероятно ще вози децата ми, да се вози в най-нисък клас консервна кутия на колела /145/50/12/
имай предвид, че това почти няма багажник, тясно е като градински маркуч и почти толкова пластмасово....
п.с. 2005+ тойотата ярис е много красива...
за 10 бона по добре един голф 4....поло 2000+ .....кой ви налъга за тия тойоти та всички сте полудяли по тях....
п.с. не бих позволил на жена ми, която вероятно ще вози децата ми, да се вози в най-нисък клас консервна кутия на колела /145/50/12/
имай предвид, че това почти няма багажник, тясно е като градински маркуч и почти толкова пластмасово....
п.с. 2005+ тойотата ярис е много красива...
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Вижте сега ...жената си я е харесала....няма кой знае какво да вози...и тя е една мъничка затова иска и малка кола....аз също вметнах че поло е добър избор...но решението е нейно...най малкото поради причината че тя и собствената ми жена са два различни индивида и не мога и не искам да налагам мнение...така че давайте нататък....
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Милослав написа:One написа:mladvampirTDI
e твоя човек, дето може да ти каже нещо от първа ръка
Абе не съм много неговия човек. Той говори за старата Ярис, моята е нова. Иначе мнението ми е , че в старата за разлика от моята не са се скъпили на материали и е доста приятна отвътре. Нормална малка кола, дори мисля, че е по-добрия избор от Поло (леле, не ме линчувайте моля...). Ако е за новата Ярис имам мноооого да разказвам....
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Яриса Има много дефекти
Ако си се спрял на японско и малко, вземи си Мазда 1-2, Нисан-Микра, те са по-добрия вариант от Яриса
П.С.
Яриса се згляба във Франция
поправката е благодарение на колегата niikoo_1

Ако си се спрял на японско и малко, вземи си Мазда 1-2, Нисан-Микра, те са по-добрия вариант от Яриса

П.С.
Яриса се згляба във Франция

поправката е благодарение на колегата niikoo_1
Последна промяна от petko5 на Чет 07 фев 2008 23:04, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Рейтинг надежности (TUV) 2006
Здесь мы приводим некоторые данные из ежегодного отчета "Autoreport" всемирно известной немецкой организации TUV. Достоверность данной информации базируется на анализе огромного количества данных о поломках авто - ежегодно тщательно проверяется несколько миллионов автомобилей, которые колесят по дорогам Германии. Основным показателем, характеризующим надежность, является вероятность поломки. Например, если для какой-то модели авто этот показатель равен 5%, то это значит, что у 5 из 100 проверенных авто данной модели были выявлены те или иные неисправности. Данные сгруппированы в возрастные группы, а также обобщены (усреднены) по основным странам-автопроизводителям:
Код: Избери всички
Марка, модель Возраст автомобиля.
1-3 год(а) 4-5 (года)лет 6-7 лет 8-9 лет 10-11 лет
Toyota - Yaris 4.0 5.6 5.4 0.0 0.0
Volkswagen - Golf 5.0 8.4 11.8 21.5 26.4
Volkswagen - Lupo 6.0 9.8 13.7 0.0 0.0
Volkswagen - New Beetle 4.0 8.5 12.1 0.0 0.0
Volkswagen - Passat 6.0 8.2 19.1 23.8 28.2
Volkswagen - Polo 5.0 10.3 11.6 16.8 24.5
Nissan - Micra 4.0 12.1 15.9 21.0 27.2
euroncap
http://www.euroncap.com/viewcomparison. ... e294350858
Мноо са прости немците, правят прегледи, статистики, а е достатъчно просто да се каже "тия и тия коли имат много дефекти щото се сглабят в Турция".
А първата ген. Яриси са се сглабяли в Япония

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”