Golf 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Сря 06 фев 2008 13:28

marv написа:Не знам вашите жени какжо ги интересува, ама моето цяла нощ ми е ревало, че на тази кола нямала да се качи, защото нямала климатик. Аз и обяснявам, че колата е много запазена, технически изправна и най-вече - че е червена :) , то обаче ми тропа с крак и ми прави стойки. И на мен като ми кипна и преди малко я изтрясках в mobile.bg
Може и малко на загуба да я продам, ама ще и кажа аз на нея на ква ми се прави...
Много се отклоних, така че спирам да пиша по темата.

1. Да ти имам жената! Моята мърмори само защо само аз съм излизал с колата и не съм я оставял тя да излиза с нейната че да можело да си пия на воля ами съм се мъчил.

2. Да ти имам и колата! как можа да вземеш кола без клима наистина!? не искам да пророкувам ама без клима трудничко ще я продадеш, камо ли на добра цена. за мен кола без клима е половин кола. по-добре поло с клима отколкото голф без! :) ама си си научил урока вече :lol:

marv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marv » Сря 06 фев 2008 15:20

Да ти имам и колата! как можа да вземеш кола без клима наистина!? не искам да пророкувам ама без клима трудничко ще я продадеш, камо ли на добра цена. за мен кола без клима е половин кола. по-добре поло с клима отколкото голф без! :) ама си си научил урока вече

Донякъде си прав, но колата наистина си струва всяка стотинка. Всички таратайки, които гледах и карах в България / с климатик / не бяха и наоловина толкова запазени колкото тази. Целта ми не е да печеля от колата. Ако някой я хареса, ще му я продам за колкото съм я купил, ако пък не, все ще се намери кой да я кара. Иначе аз карам Берлинго с което толкова съм свикнал, че не си го давам за нищо на света:)

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Сря 06 фев 2008 15:23

marv написа:Да ти имам и колата! как можа да вземеш кола без клима наистина!? не искам да пророкувам ама без клима трудничко ще я продадеш, камо ли на добра цена. за мен кола без клима е половин кола. по-добре поло с клима отколкото голф без! :) ама си си научил урока вече

Донякъде си прав, но колата наистина си струва всяка стотинка. Всички таратайки, които гледах и карах в България / с климатик / не бяха и наоловина толкова запазени колкото тази. Целта ми не е да печеля от колата. Ако някой я хареса, ще му я продам за колкото съм я купил, ако пък не, все ще се намери кой да я кара. Иначе аз карам Берлинго с което толкова съм свикнал, че не си го давам за нищо на света:)

Кола без клима е като жена без никакъв бюст... може иначе да е перфектна.... ама нещо винаги липсва :lol: :lol: :lol:

А ако сравняваш с френски коли... вярвам ти! :)

Колко ти струваше ако не е тайна и какъв е точно? година, километри, екстри...?

marv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marv » Сря 06 фев 2008 17:02

Голфа е 98 г.
Има си стандартните екстри: ABS, хидравлика, серво, стерео, центр. заключване, аларма, ел. фарове, ел. огледала, регулируема шофьорска седалка.
Минала технически прегледи на основните възли в сервиз Бош: мотор и ходова част за сметка на човека от когото я купих. Единствената забележка беше десен шарнир, който също го купи продавача ( аз само ще го сменя ). Салон и външен вид в отлично състояние без грам забележка. Както вече ти казах, всички коли, които досега гледах все нещо не им беше наред. Или по мотора, или по окачването, или спирачките. А аз исках кола на която да се кача и да карам, защото времето ми е много кът да се занимавам със сервизи, рез. части и т.н.
Цената- малко под 7 бона.

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Сря 06 фев 2008 17:21

Може би си споменавал и преди - колко врати? и колко км? кой месец на 98ма е? цвят?

marv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marv » Чет 07 фев 2008 9:42

so.sec написа:Може би си споменавал и преди - колко врати? и колко км? кой месец на 98ма е? цвят?

Колата е 2/3 врати. Червена е. На 160 000 км. Аз се бъзикам, че приятелката ми ще я хареса ако не за друго - то поне заради цвета. Но, ако трябва да бъда честен това беше една от причините и аз да харесам колата:)
Пуснал съм няколко обяви тук-там. По-късно може да пша и в раздел обяви. Ако никой не се обади, брат ми се прибира скоро от Афганистан и той ще е щастливеца. Преди да замине караше един Rover 400 и като му казах за Голф-а направо полудя от радост.

mufin
Автомобил:
Двигател:

ОП

Мнениеот mufin » Чет 07 фев 2008 14:26

marv написа:
so.sec написа:. Но, ако трябва да бъда честен това беше една от причините и аз да харесам колата:)
Пуснал съм няколко обяви тук-там. По-късно може да пша и в раздел обяви. .

Я дай някой линк към обявите че един колега търси за щерка си нещо такова!

marv
Автомобил:
Двигател:

Re: ОП

Мнениеот marv » Чет 07 фев 2008 15:10

Я дай някой линк към обявите че един колега търси за щерка си нещо такова![/quote]

Не знам как да вкарам снимки, а mobile.bg в момента е "under construction" и няма как да пусна линк към обявата. Но червен двуврат Голф от Стара Загора няма друг. А и като гледам цените там...и друга такава цена няма:)

Потребителски аватар
Djani
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Djani » Чет 07 фев 2008 21:23

http://www2.mobile.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
Предполагам че това е колата колега, чудна е, но факта наистина че няма климатик е кофти. Успех в продажбата

marv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marv » Пет 08 фев 2008 9:14

Аха, това е количката ми!!!

Потребителски аватар
AERVWPOLO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AERVWPOLO » Чет 14 фев 2008 13:33

leonardo_vd написа:Колега струва ми се че ги избиваш на ирония. Мисълта ми беше че 75к.с. и 8/100 разход бледнеят пред 125 или 150 кс. със 10/100 разход. Малолитражката си е пълно набутване според мен. Човека да си купува каквото иска, аз вече никога не бих си взел кола под 1,6л. само в случай че не е 1,4TFSI :oops: или МАЗДА RX8 която е друга бира.

На мен лично със 1.4 в софия било в пикови часове нормални средно ми дава около 9 а тия дето на теб ти дава 10 можеш да ги говориш на некой 10 годишен защото имам пряко наблюдение колко е давало 1.8 Т .Аз неотричам че това е много добър мотор .Просто когато един човек купува кола той я взима според нуждите си и неможете да казвате този или онзи бил мъртвец или тем подобни .Замислете се малко !!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”