Vizor написа:А.. обадете се на районното в Бургас и им кажете да ми я върнат

Да търсим връзки да я върнат

Adnan написа:Голям въпрос от къде може да се закупе такава пушка, цени ?
Ама нещо наистина яко да не е от онези циргаджийските. Чичо ми ловжия, ходи на лов с една въздушна но с специални сачми, с нея сваля пъдпъдъци, гарги абе големи птици. Те такова ме интересува.
Питах чичото вика не е за тебе беля, ще направиш.
П.С. Трябва ли разрешително ?
Ако е за ловна пушка ти трябва разрешително,иначе въздушна можеш да си вземеш по всяко време и не ти трябваAdnan написа:Papa_Dock написа:Не ти трябва отиваш в магазин и си купуваш
Ловното ?
dobrinb написа:Честно да ви кажа не съм привърженик на такива прояви. Защото въпросният бандюга нищо не му пречи да се върне след време, да издебне стрелеца, и резултатът да не е много добър. Щото са отмъстителни копе*****а. А и човек все пак трябва освен за себе си, да мисли и за семейството си. Освен всичко друго е и противозаконно.
ако си толкова мераклия ще те пратя при братовчед миAdnan написа:Голям въпрос от къде може да се закупе такава пушка, цени ?
Ама нещо наистина яко да не е от онези циргаджийските. Чичо ми ловжия, ходи на лов с една въздушна но с специални сачми, с нея сваля пъдпъдъци, гарги абе големи птици. Те такова ме интересува.
Питах чичото вика не е за тебе беля, ще направиш.
П.С. Трябва ли разрешително ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта