В ауди клуба не си поплюват- гърмят по крадец

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Чет 07 фев 2008 18:16

Ами и аз да видя някой да ми човърка по колата и аз бих побеснял,но в този момент ще извадя пистолета ми с халосните патрони и ще почна да го гърмя :lol: каде ще иде да не се изплаши...

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 07 фев 2008 18:19

Adnan написа:Голям въпрос от къде може да се закупе такава пушка, цени ?
Ама нещо наистина яко да не е от онези циргаджийските. Чичо ми ловжия, ходи на лов с една въздушна но с специални сачми, с нея сваля пъдпъдъци, гарги абе големи птици. Те такова ме интересува.
Питах чичото вика не е за тебе беля, ще направиш.

П.С. Трябва ли разрешително ?

за въздушна не ти трябва
вземи си гамо ако имаш лев
ако не .. вземи си една обикновена и отиди да ти моднат пружината.. и си бонбон.. стреля почти колкото гамото

http://www.oragie.com/ ;)

Потребителски аватар
pafaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pafaka » Чет 07 фев 2008 18:20

трябват закони като при Крум ...фанеш ли го да краде...директно му сечеш ръцете по бързата процедура...без да му казваш защо ...той си знае !!! дееба айдуците мръсни...фана ли некой да ми човърка по колата...предполагам няма да съм на себе си ...и ще направя някоя глупост.... :(

Потребителски аватар
lz1kka
Автомобил: Audi S7
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lz1kka » Чет 07 фев 2008 18:26

Е за тва не дават разрешително за оръжие на всеки :) На човек като му кипне може да я свърши всяква... Представете си, че това е някой 15 годишен хлапак на който още не му е увряло канчето?! Фани го, набий го, викни му полиция, нещо... ма чак да му режете ръце/крака/глава и да го трепете...

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Чет 07 фев 2008 18:28

Тия дето викат срещу постъпката само да ви кажа,че найстина не е тва начина по принцип,ама не и в нашата държава,тук няма адекватни закони срещу престъпниците и властите не си вършат работата... За това по-добре да се чуе за 2-3 убити джамбази по телевизията,па тогава да видим,дали ще крадат чак толкова много.

Потребителски аватар
pafaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pafaka » Чет 07 фев 2008 18:45

имаше преди години ...в новините бях гледал ..за някакъв кмет на някакво село до Ловеч...бил хванал 2ма крадци и ги държал 3 дена завързани на центъра пред кметството...след този случай намалил престъпността в селото на 100 % ....
при нас законите са направни малоумно..щото застреляш ли го ...ти ще лежиш в затвора...закона така е направен, че да е в твоя полза единствено и само при самозащита..и то при която те напада някой ...
наскоро пак в новините..някакъв човечец се прибрал в къщата си на село...хванал 3ма мангали вътре ..един застрелял..другите избягали ...и после човека виновен !! ..немам думи !!!
ама докато найстина не хванат 10-има такива...да ги завържат пред народното събрание..да ги гледат всички..нема стане работата !!!
фанат ги ..стоят 5 4аса в районното ..и айде ..на другата вечер пак крадат...тва е..нема оправия !!

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 07 фев 2008 18:48

pafaka написа:...
Те го даваха скоро пак. Един луд рокер с ИЖ. Много ме изкефи. Евала :) :headbang
Село Мечка, Плевенско се превръща в крайъгълния камък за българската полиция, и в частност за плевенската областна дирекция на МВР. Село Мечка е може би нейният най-голям срам. Село Мечка е видимото доказателство за безпомощността на ръководството на МВР и още по страшното, за неговото (на министерството) безразличие и равнодушие. Истина, която местните, а и не само те, живеещите в околните села и Плевен, управляващите, общинските съветници в Плевенския общинския съвет, дори и служителите на местното РДВР знаят. А тя е – в Мечка се краде денонощно, малтретират се заради това мирни селяни, стига се и до убийства. В Мечка вместо въздух хората дишат СТРАХ. Една къща, която и да е тя, произволно избрана или посочена е разбивана около 40 пъти. Както посочи репортера на БТВ там хората отглеждат единствено кучета, може би докато не се усетят крадците, че и те стават за ядене.
Местната власт в Плевен, заедно с помощта на прокуратура, следствие, районно полицейско управление и Областна дирекция Полиция не веднъж са се опитвали да диагностицират болестта, да й намерят илача, и да я остранят, но безуспешно.
Защо е така? Как така в едно село с осемстотин души не може да се осигури ред и спокойствие? Според разследвания на местните медий, между които с най-силно участие в. “Посредник”, проблемът идва единствено от липсата на адекватни действия от страна на Областна дирекция полиция.
Репортажът на бТВ е показателен за най-главното - за безразличието на правоохранителните институции въобще. Дебелокожието на представителите на МВР е толкова голямо, че никакви факти, репортажи, интервюта за страданието на хората не могат да го пробият. Ако репортерът на бТВ присъстваше на сесиите на местния парламент, или на честите срещи на медиите с хората от Мечка щеше да научи още, че по жалбите на хората не се работи, защото откраднатото не надвишава една минимална работна заплата и престъплението моментално е квалифицирано като малозначително.
Репортажът на БТВ посочи и обратната, възможната страна, как един кмет, бивш рейнджър се грижи сам, при това успешно за реда в собственото си село, в което има двойно повече цигани, отколкото в Мечка. Да ви представя и аз Росен Русанов – камуфлажни панталони, пистолет с кобур върху кръста, кожени ръкавици, риза, кожено яке, възседнал бялата си Лада Нива. В едната ръка рейнджъра кмет държи кормилото, с другата насочения мощен фенер, с който осветява в движение стопански и частни сгради в Буковлък през нощта. Ефектът е такъв, че в селото престъпността е сведена до нула, а цигани и българи с престъпни намерения, се замислят сериозно дали искат да опитат оловото на пистолета преди да направят някой незаконна постъпка. Росен е категоричен - лесно се пази едно село с осемстотин души, но се иска лична ангажираност и отговорност. Канили са го да патрулира и в Мечка, но по неговите думи и той е човек, и си има предел и възможности, не може да се мултиплицира навсякъде.

:да: :heavymetal:

Последна промяна от black` на Чет 07 фев 2008 19:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pafaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pafaka » Чет 07 фев 2008 18:58

аз имах предвид за село Галиче...

Скандално известният кмет на село Галиче, община Бяла Слатина, Ценко Чоков е бил задържан от полицията за 24 часа, а след това прокуратурата е продължила мярката му за задържане на 72 часа, съобщи шефът на РДВР-Враца полк. Валери Стаменов. Срещу Чоков е образувано следствено дело за самоуправство, след като във вторник той пребил и вързал голи в центъра на селото двама крадци. Чоков сам поливал със студена вода апашите за назидание.

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Чет 07 фев 2008 19:54

Ако това е вярно (което леееко ме съмнява) ЕВАЛА :applause: :kef: :applause: на ауди-колегата!

Потребителски аватар
Божков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Божков » Чет 07 фев 2008 19:59

В крака да го опраскаш е добре, но в главата е доста рисково. Може да я пробие като нищо ако е от по-малко разстояние. Пък и без да я пробива си води сътресение на мозъка както и да го гледаш. Тъй че тоя или не го е оцелил или пушката му е китайска с максимално мека пружина. Аз имам руска и в инструкцията пишеше, че е опасна до 200 метра.

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Чет 07 фев 2008 20:07

супер, е сега ще ни докара и разрешителен режим за въздушното и ще трябва да вадя за 4 пушки документи :evil: то хубаво стреляйте ама не с олово, морска сол е по-далавера :wink:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Чет 07 фев 2008 20:10

Абе колеги колко пари върват тия пушки с оптиката :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Чет 07 фев 2008 20:18

Божков не знам каква ти е пушката ама след 30 метра ако не го уцелиш в окото можеш да си спокоен че само рана ще има :) Виж ако си вземеш нещо такова... http://www.airgunsbbguns.com/ProductDet ... 0&click=71

Vizor що гамо бе, БАМ също има добри пък ако няма пари Х125 ще го радва много :D

Последна промяна от Cyberloner на Чет 07 фев 2008 21:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Popeto_89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Popeto_89 » Чет 07 фев 2008 20:38

didoriginal написа:Хахаха, попиках се от смях. :lol:

:lol:

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Чет 07 фев 2008 23:17

Сега...ние сме си парче европейци...ама в масовия случай сме си един малък Див Запад,където както е известно закона е на страната на оня който по бързо извади пищоля...така че в конкретния случай човека е постъпил правилно и целесъобразно,на който не му харесва да се обади на Българския Хелзинкски комитет и тям подобни... :rocketwhore

Върни се в “ОФФ-Топик - други”