Анкета за качеството на 5те голф поколения до момента
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
добре нека предположим следното.
искарат ви по един от всичките голфове от завода чисто новички.да кажем че всички са с еднакво обурудване и екстри.
въпроса е кой бихте си избрали ако условието е че трябва да ги карате докато умрат напълно.
щото просто много безсмислени спорове
ся да видим 4-ките като остареели и станели на по 20 години.ама тогава ко сравнение ще правите като пък 1-чките ше за на по 60 г.
искарат ви по един от всичките голфове от завода чисто новички.да кажем че всички са с еднакво обурудване и екстри.
въпроса е кой бихте си избрали ако условието е че трябва да ги карате докато умрат напълно.
ся да видим 4-ките като остареели и станели на по 20 години.ама тогава ко сравнение ще правите като пък 1-чките ше за на по 60 г.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
1.Голф 2= дуракоустойчив автомобил
2.Голф 1= класика
3. Голф 4= лъскава играчка със болежки от недоизмисляне (централното,ключалката на багажника и ел стъклата)
4. Голф 3= черната овца на фамилията (94 го изяла гъгрицата калниците долу и 3/5 врата,отделно ел стъклата,проблемите по инсталацията и т.н.)
5. Голф 5= нямам наблюдения
2.Голф 1= класика
3. Голф 4= лъскава играчка със болежки от недоизмисляне (централното,ключалката на багажника и ел стъклата)
4. Голф 3= черната овца на фамилията (94 го изяла гъгрицата калниците долу и 3/5 врата,отделно ел стъклата,проблемите по инсталацията и т.н.)
Последна промяна от znainainai на Чет 07 фев 2008 20:13, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:1.Голф 2= дуракоустойчив автомобил
2.Голф 1= класика
4. Голф 3= черната овца на фамилията
че какво им е на централното, ключалка на багажника и ел стъклата?
То ако става на въпрос всеки втори клиент на моргите търси дръжка за Голф 2. Нищо че е уж най-здрав.Тая анкета всъщност е "Какъв Голф карате?"
martineli написа:добре нека предположим следното.
БРАВО КОЛЕГА - ИМЕНО ТОВА ИМАМ ПРЕДВИД!! ТОЧНО ТОВА Е ВЪПРОСА! ИЗКАРВАТ ВИ ОТ ЗАВОДА ПО 1 ЧИСТАК НОВА ОТ ВСЯКА, БЕЗ РАЗЛИКИ В ЕКСТРИТЕ! КАК БИХТЕ ГИ СТЕПЕНУВАЛИ!?
mufin написа:znainainai написа:1.Голф 2= дуракоустойчив автомобил
2.Голф 1= класика
4. Голф 3= черната овца на фамилията
То ако става на въпрос всеки втори клиент на моргите търси дръжка за Голф 2. Нищо че е уж най-здрав.Тая анкета всъщност е "Какъв Голф карате?"
Всеки взима лично нещата. аз защо не се обиждам че Голф 2 е по-здрава кола от моята? колегите с 3ките обаче не приемат падението....
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- znainainai
mufin написа:
Дръжката струва 10лв а стъклоподемника на 4ката 400лв,ключалката има толкова

п.с. Голф 2 няма проблем със дръжките а със използващите дръжките

-
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:Дръжката струва 10лв а стъклоподемника на 4ката 400лв,ключалката има толковалостова с-ма че и швеицарски часовникар ще се види в чудо, а за бравите на вратите в които са вградени машинките
Темата вече е : какъв Голф (Пасат) карате?
Предлагам да я променим на
Какъв Голф искате да карате
Мисля че с дръжки с ел стъкла и бравички 99% ще са за Г5.
1% оставям за тия които не си признават .
- znainainai
mufin написа:Темата вече е : какъв Голф (Пасат) карате?
Предлагам да я променим на
Какъв Голф искате да карате
Мисля че с дръжки с ел стъкла и бравички 99% ще са за Г5.
1% оставям за тия които не си признават .
Някой май се заяжда попита отговорих за проблемите не си хваля колите говоря обективно.
Карал съм всички поколения на голф без 5-тото (не лични но имам наблюдения) а отделно имам и приятели които работят в сервизи и покрайтях виждам кое как е направено и на какъв принцип работи

-
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:Карал съм всички поколения на голф без 5-тото (не лични но имам наблюдения) а отделно имам и приятели които работят в сервизи и покрайтях виждам кое как е направено и на какъв принцип работи
Колега никой не се заяжда.
не може от "покарал съм" да правиш изводи
Аз пък карах Голф 5 и ще ти кажа едно:
НОВОТО е НАЙ-ДОБРО.
Защото като ти се натресе някой екземпляр от 6-ти собственик с несменено никога масло, маркучи хванати с тел и седалки с изкочили пружини колко обективно ще е твойто мнение?
Новото е най-добро.
Бил малко грозен, не бил уютен.
Те и за новия Пасат така говореха, ама като го видиш отвътре ти иде да продадеш апартамента и да се заселиш в МПС-то

mufin написа:znainainai написа:Карал съм всички поколения на голф без 5-тото (не лични но имам наблюдения) а отделно имам и приятели които работят в сервизи и покрайтях виждам кое как е направено и на какъв принцип работи
Колега никой не се заяжда.
не може от "покарал съм" да правиш изводи
Аз пък карах Голф 5 и ще ти кажа едно:
НОВОТО е НАЙ-ДОБРО.
Защото като ти се натресе някой екземпляр от 6-ти собственик с несменено никога масло, маркучи хванати с тел и седалки с изкочили пружини колко обективно ще е твойто мнение?
Новото е най-добро.
Бил малко грозен, не бил уютен.
Те и за новия Пасат така говореха, ама като го видиш отвътре ти иде да продадеш апартамента и да се заселиш в МПС-то
Ooooo колега, новия пасат е бижу!! За него нищо негативно не мога да кажа. както и за ковото поло - също прогрес! Браво на VW! Но Голф 5 - 40 000км имам общо с 2 такива... НЯМА УЮТ, НИТО КОМФОРТ! Сптрямо Голф 4 продължавам да твърдя че по отношение на комфорт и уют Голф 5 е стъпка назад! При Пасат и Поло положението е обратното.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”