Май наистина някаква козирка под ъгъл за да се оттича в страни от вратата на гаража му е майката.
Освен това проучи колко струва тъпата тавичка и маркуч, и директно отиди при съседите и им обясни какво трябва да се направи и колко струва. Ако и тогава не вдянат вече трябва да изпълниш дълга си към озоновия слой и да отстраниш климатика.
P.S. Трети вариант - някой колега с автовишка да се обади и сам им монтирай тавичката.
Некоректни комшии...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
GodLike написа:Снощи около 20ч. си паркирах колата пред съседния вход защото пред моя нямаше място и днес открих тази бележка на стъклото...
Аз ако съм на твое място,паркирам пак там и цяла нощ ще чакам някой да ми се доближи до колата-и тогава един зъб няма да му оставя в устата

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
На работата правиха ремонт на покрива. И монтираха в олуците нещо като термо-съпротивителни проводници по цялата им дължина. Мощноста им била да речем 10-15 вата на линеен метър. Имало няколко вида и се подбирала според дължината и климата. И обясниха, че можели да работят нонстоп и като е е топло времето съпротивлението им се увеличавало от температурата и косумацията им пада. А като е студето съпротивлението им намалява и почват да греят повече и не позволяват на олуците да замръзват. Не знам каква е цената, но в маркуча може да се сложи такова нещо или да се импровизира. И няма да замръзне. Не можах да им взема визитка за по-точни координати
колега, съжалявам че живем в такава страна. Тази есен помогнах на един приятел да се справи с подобен проблем - на 4-тото рязане онези кандисаха!Обаче там климатика беше монтиран точно под прозореца му и постоянния шум го дразнеше. Никакви приказки не помогнаха. Бяха някакъв магазин за ГСМ -ми.
В твоя случай те оправя накаква стреха.
В твоя случай те оправя накаква стреха.
-
- Автомобил:
- Двигател:
"една въздушна пушка и няколко сачми смятам че ще му стигнат на тоя климатик"
Да, и на следващия ден няма да може да си отвори гаража, щото са набити стоманени пирони в патрона, или е натъпкан с лепило, или ...
Не става така, по тоя път тръгнеш ли не е ясно до къде ще се стигне.
Трябва да им се досажда до последно, евентуално нещо жалба, но не знам към кого. Стрехичка може и да свърши някаква работа, ама при тази височина (4-ти етаж) за да улавя водата и при вятър трябва да е доста голяма.
Да, и на следващия ден няма да може да си отвори гаража, щото са набити стоманени пирони в патрона, или е натъпкан с лепило, или ...
Не става така, по тоя път тръгнеш ли не е ясно до къде ще се стигне.
Трябва да им се досажда до последно, евентуално нещо жалба, но не знам към кого. Стрехичка може и да свърши някаква работа, ама при тази височина (4-ти етаж) за да улавя водата и при вятър трябва да е доста голяма.
- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
Положението е много скапано тази сутрин пак звънях но явно са били на работа пак никой не ми отвори...довечера вече ще тропан на вратата докато някой се сети да отвори.Ако пак не си вземат сметка ще пристъпвам към жалба но незнам къде и за какво точно. Има ли колеги адвокати които могат да ми помогнат? Как да процедирам?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”