Този път за разхода на Vento
-
- Автомобил:
- Двигател:
Този път за разхода на Vento
Извинявайте, че пак влизам тук с въпроси, но иначе няма кого да попитам. Аман от мен, но все пак, колко харчи Vento с двигател 1,8 - 75 к.с. или 90 к.с.? Ако някой може да каже нещо и за бензиновия 1,6 или за дизелите, също ще бъда благодарен, макар че едва ли ще намеря точно такъв на старо.
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Този път за разхода на Vento
Бъдещ автомобилист написа:.... Vento с двигател 1,8 - 75 к.с. .....
Колкото му сипя всичкото го харчи... досега никога не е връщало!
... бензин около 8,5... 9,5 средно градско/извън
... газ около 9,5... 10,5 средно градско/извън
....масло около 0,3...0,5 л на 8000 км
....антифриз около 0,2 л на 3000км
....течност за чистачки ... доста.
Имам приятел с 90 к.с. - абсолютно същите стойности.
Ако те притеснява разхода вземай печка... или пуловер.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Ама ти все пак май реши да вземаш Венто
.
Ето и разхода му при различните видове двигатели:
Малко е мътно ,но се вижда.

Ето и разхода му при различните видове двигатели:

Малко е мътно ,но се вижда.
Последна промяна от FELIPE на Съб 15 окт 2005 19:04, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти FELIPE, но нищо не се вижда, дори и мътно. Вероятно се е копирала само част от таблицата.
Аз още не съм решил, дали да е Vento. Не ми харесва това, че е ниска кола, пък гори сериозно. Може би 1,9 TDi е оптимален, особено ако е същият, който се слага на Passat. За него съм чувал само суперлативи, но едва ли ще се намери Vento с такъв двигател под 400 000 км.
И още един тунинг- въпрос: дали е възможно на Vento да се сложи окачване на Passat - хем да е по здраво и устойчиво, хем да го повдигне с още няколко сантиметра. И ако може да се сложат и по- големи гуми...... Какви ли ще са последиците?
Аз още не съм решил, дали да е Vento. Не ми харесва това, че е ниска кола, пък гори сериозно. Може би 1,9 TDi е оптимален, особено ако е същият, който се слага на Passat. За него съм чувал само суперлативи, но едва ли ще се намери Vento с такъв двигател под 400 000 км.
И още един тунинг- въпрос: дали е възможно на Vento да се сложи окачване на Passat - хем да е по здраво и устойчиво, хем да го повдигне с още няколко сантиметра. И ако може да се сложат и по- големи гуми...... Какви ли ще са последиците?
- netizen
- VW експерт
- Автомобил: ID7 Pro Tourer
- Двигател: APP550
- Контакти:
Бъдещ автомобилист написа:Благодаря ти FELIPE, но нищо не се вижда, дори и мътно. Вероятно се е копирала само част от таблицата.
TDI ако е на 400к км ще да е идеално Mr Green Fun окачване от пасат надали, от голф GTI може - дори препоръчително. По-големи гуми - ами освен да спре да върви и да натовариш карета, диференциал, ск. кутия двигател - друго не вярвам да постигнеш

- sacramento
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”