Sara_Bold написа:На какво основание сте я освободили?
няма и да разбереш - питах още в началото на темата, но колегата пусна фитила и зачезна ...
Милослав написа:Sara_Bold написа:На какво основание сте я освободили?
няма и да разбереш - питах още в началото на темата, но колегата пусна фитила и зачезна ...
kacho написа:ами от два месеца почна да се държи странно меко казано, почна да се държи надменно с всички, а през деня си излизаше за по час ей така, впоследтвие разбрахме, че ходи на интервюта и т.н. а за кражбата я хванахме много лесно, простата овца преди имали с мъжа си кетъринг фирма, но фалирали. ние се занимаваме с туризъм, забравих да ви кажа, и организираме едно мероприятие, за което ни бяха поръчали и кетъринг. и тя отговаряше за него. после се свързала с бившите си колеги те ни надписали цените, които тя представи като оферта за кетърниг, разликата в джоба и така. обаче майка ми се сети, че нещо излиза по-скъпо отпредишни оферти и се сети тая като била на интервю споменала, че преди се е занимавала с кетъринг. и другата й груба проява беше на едно друг семинар беше поканила приятелки да обяджат богато с нея. това е нормална практика, но се прави след като туристите се нахранят, а не с тях, аз съм изчаквал да мине обяда и с колеги шофъори сме обядвали каквото е имало, а не с туристите и то на международното участие. следващото, за което да малко да ни съдят, добре че хората бяха разбрани и аз реагирах с Пасата, имаме екскурзия до Гърция и тая е екскурзоводката, шибаше ше с няколко шофъора/но това не важно в случая/ и забрави двама туристи, не ги е качила в рейса, на мене ми звънят гневни - къде е рейса, защо не си вдига тел. водачката и т.н., добре, че в Дупница спират да пият кафе и тоалетна, и ги закарах хората. за това си ни осъждаха като две и двеста, и тая вика супер спокойно 'еми аз какво съм броила'.
и накрая като ти кажат, че нищо не е получила от тази фирма и че ще има тежки последствия за майка ми, как да реагирам, добре че не съм бил в офиса, откачих ви казвам. заплатата й беше 500лв + командировъчни, като задължително си имаше едно излизане на месец. а обиколи Европа, колеги, беше 12 дена из Франция, Гърция, Турция, незнам.
благодаря ви за мненията дотук, наистина се поуспокох от всички адекватни съвети, помагате ми в доста гаден момент
п.с. не я уволнихме дисциплинарно, щото постъпваме човешки, после къде ще си намери работа в тая сфера, а тя за благодарност заплаши майка ми с саморазправа...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта