Това възможно ли е???
Това възможно ли е???
Колеги нямам жабка в голф-а..... На мястото където трябва да е дръжката пише "AIRBAG" и не се отваря-логично.... Рових толкова много из нета какви ли не снимки гледах и не намерих и един който да няма жабка.... Колата е април1994г..... Ако някой може да помогне и да ме светне каква е причината ще съм ви благодарен
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
Здравей ,
всички голфове които си гледал нямат "чанта" на дясната седалка и поради това имат жабка, а че е адски неудобно си много прав, всичко лети с този "рафт" под bag-a - ужас...
Друг е въпросът че на мястото на рафта съм виждал жабки и ако мога да се снабдя от някъде ще се радвам много
всички голфове които си гледал нямат "чанта" на дясната седалка и поради това имат жабка, а че е адски неудобно си много прав, всичко лети с този "рафт" под bag-a - ужас...
Друг е въпросът че на мястото на рафта съм виждал жабки и ако мога да се снабдя от някъде ще се радвам много

- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Bundy написа:A това че има лампа за АBS-а вляво извън таблото която не свети при палене означава ли че има АBS??? Намират се заедно с лампата на еърбега една под друга...????
Имаш ABS да, но това че не свети когато даваш на контакт и после да изгасне ме навежда на мисълта че имаш проблем с ABS-а и за да я продадат по лесно са откачили диодчето, за да не свети постоянно.
Що се отнася до жабките - моята е модел 95-а и е със степен на оборудване GT Special има 2 Airbag-a и жабка под пасажерския Airbag.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”