Предно стъкло
-
- Автомобил:
- Двигател:
Предно стъкло
В понеделник отивам да си сменя предното стъкло на полото 97г. Пускам тая тема за други колеги ако имат такъв проблем да знаят цената.Значи смяната на стъклото заедно с работата и прехвърлянето на стикерите от застраховки и т.н.т.130-135лв.но без фактура.С фактурата150-160лв 

- ionov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Предно стъкло
jabeto написа:В понеделник отивам да си сменя предното стъкло на полото 97г. Пускам тая тема за други колеги ако имат такъв проблем да знаят цената.Значи смяната на стъклото заедно с работата и прехвърлянето на стикерите от застраховки и т.н.т.130-135лв.но без фактура.С фактурата150-160лв
интересно на мен преди няколко месеца ми се наложи да си сменя стъклото,само че ми излезе 120лв всичко.дори стъклото е с тъмната лента горе

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги вчерасмених стъклото в кобрата .Както бях писал по горе полото е 97г. с две врати.Новото стъкло заедно с работата и прехвърлянето на стикерите ми излезе 143лв без фактурата обаче.Стъклото е със зеленикав отенък, защото и старото беше с такъв.Също така има и зелена лента наи отгоре при сенниците.Дават ти и една карта която ти е гаранция ако някога се отлепи стъклото или ако има някакъв дефект.Отидох рано сутринта в 8ч. и в 14:00 си тръгнах 

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
А нещо да знаете за ремонт на пукнатини. Моят преден джам след удар от камъче се е напукал в 6 посоки от центъра на удара с дължина от около 1 см - 0.5 см Не ми пречи щото е точно където си лепя стикера за застраховката ,ама нежнам дали няма да се заяждат на техническият преглед. Те дори няма да го видят ,ама като вземат да ми лепят стикера за прегледа и ще им извади очите
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега обърнал ли си внимание на тази темичка 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”