аз съм един от малкото не-компютърни 4овеци тук занимавам се с автотунинг,което е и голямата ми страст бивш футболист и автостъклар мога да помогна на вси4ки искащи да карат красиви и ка4ествено направени коли
Аз средното Автомобили и Карии.Само че тогава имаше ссамо лади москвичи волги и газки.После Компютарни системи и технологии!!!Общо взето всестранно недоразвита личност.Работил съм като сервизен техник към Компютърна фирма.В момента съм в Дружество на Овергаз - експлоатация.МАй ще взема да забища да изкарам Магистратура!!!
По професия - Регионален мениджър за Югоизточна България на най-голямата верига магазини в БГ /!!!???/ , по образование Магистар хуманитарни науки - демек дървен философ
Vasseto написа:По образование съм инженер по автоматика,по професия компютърен специалист.Пипам и мобилни телефони чат пат.
Много се извинявам за оффтопика, ама би ли споделил какво се крие под понятието КОМПЮТЪРЕН СПЕЦИАЛИСТ защото аз за 5 години в НБУ "Информатика" не можах да намеря смислен отговор на този въпрос.
Между другото такова нарицателно "комп. специалист" може да се срещне само в БГ.