Скорости голям проблем - ПОПРАВЕНИ !!! :)
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
Скорости голям проблем - ПОПРАВЕНИ !!! :)
Колеги помагайте
Изчезна ми задна
1 до 4 включва но задна я няма никаква лоста си върви накъдето си иска. Става въпрос за Голф 2 1.6 мотор. от какво може да е 
Последна промяна от MaRtiNsKi на Нед 10 фев 2008 21:00, променено общо 2 пъти.
- MaRtiNsKi
rexpitbul написа:Някое от лосчетата на менахизма може да се е счупило (не лостчето а главата, с която се захваща, те са пластмасови )
не може да е от това защото преди 2 месеца ги смених с нови
- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
с
Аз сьм сьс Г3 но предполагам няма разлика в това.Има един тампон ,ябьлковиден.които дьржи лоста стегнат.Почти сьм сигурен че за това става вьпрос.Изяжда се с течение на времето и се разпада Виждал сьм го на троика.Отдолу е лесно достьпен,но не знам точно кьде е.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Ако пишете за ябълката под лоста на 2ойката не е никак лесно достъпен.
За смяната му трябва да се свали генерацията до края на първо гърне и др. подобни работи.
А колкото до новата лостова система - нищо не пречи да се е потрошила на ново - ментета дал господ
.
Огледай хубаво системата.
Хъркаше ли ти преди това задна и ако да силно ли ?
За смяната му трябва да се свали генерацията до края на първо гърне и др. подобни работи.
А колкото до новата лостова система - нищо не пречи да се е потрошила на ново - ментета дал господ
- MaRtiNsKi
Значи задната не хъркаше изобщо. Преди смяната на щангите имаше задна перфектна, но пък 1 и 2 заяждаха яко. Смених щангите дето са отпреде но изчезна задна. Незнам , тея втулките дет са май са се разбили , а и имам чувството че някоя от щангите е по-къса деа. като тръгна да включа задна от купето някак си механизма не отива до там че да вкл задна
иначе с ръка отпреде си я включвам без никви ядове 
- reactiven
- Автомобил:
- Двигател:
Re: с
freshenero написа:Аз сьм сьс Г3 но предполагам няма разлика в това.Има един тампон ,ябьлковиден.които дьржи лоста стегнат.Почти сьм сигурен че за това става вьпрос.Изяжда се с течение на времето и се разпада Виждал сьм го на троика.Отдолу е лесно достьпен,но не знам точно кьде е.

- reactiven
- Автомобил:
- Двигател:
Pavcho2 написа:Ако пишете за ябълката под лоста на 2ойката не е никак лесно достъпен.
А колкото до новата лостова система - нищо не пречи да се е потрошила на ново - ментета дал господ.
колега , какъв е този голф?
на каво казваш генерация?-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Амчи разкачи всички щанги от скоростната кутия и ще пробваш бавно и внимателно да превключиш всички скорости от единствения лост,който се намира директно на кутията.Ако не можеш да включиш пак скоростите търси проблема във вилката,която е вътре в скоростната кутия и сменя предавките.Като цяло тя лагерува на едно място,а в другия й край има една пружина.Като се поизхабят втулката,от страната на пружината и/или лагера - един такъв странен радиален лагер с фини сачми на сепаратора започват мизериите.
При мен кутията беше загубила 1,2 и 5-та,доколкото помня,като причината беше в горноописаното.На старото ми лагерче сачмите му са някъде в кутията....голфове какво да ги правиш.
При мен кутията беше загубила 1,2 и 5-та,доколкото помня,като причината беше в горноописаното.На старото ми лагерче сачмите му са някъде в кутията....голфове какво да ги правиш.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Еми по това което описа в първия пост е пластмасовата ябълка,но по на долу си писал,че си пипал щангите и може нещо да си умазал
Виж там,регулирай си тампона на скоростната кутия
За тройката не знам как е,но на двойката трябва да извадиш едно такова,като кутийка дето е скоростния лост,а това става малко трудно без да разкачиш испускателните тръби.
п.п creativs-чо кажи какво е станало,ако трябва ще помагаме
reactiven написа:Pavcho2 написа:Ако пишете за ябълката под лоста на 2ойката не е никак лесно достъпен.
А колкото до новата лостова система - нищо не пречи да се е потрошила на ново - ментета дал господ.
колега , какъв е този голф?на каво казваш генерация?
За тройката не знам как е,но на двойката трябва да извадиш едно такова,като кутийка дето е скоростния лост,а това става малко трудно без да разкачиш испускателните тръби.
п.п creativs-чо кажи какво е станало,ако трябва ще помагаме

- MaRtiNsKi
Колеги оправих скоростите
Оказа се че са се "изяли" втулките дето са под щанги
Купих си нов комплект за 12 лв. майстора ги смени и сега скоростите са супер
Все едно сега излиза голфарата от завода
Благодаря на всички които се озовахте
Лелле още не мога да им се нарадвам
П.П Дам добре е да остане в архива
Благодаря на всички които се озовахте
Лелле още не мога да им се нарадвам П.П Дам добре е да остане в архива
Последна промяна от MaRtiNsKi на Сря 13 фев 2008 21:10, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”