Мараба!
Съжалявам ако сте коментирами вече този въпрос, но ме мъчи следното: гледам, че буксата за changer на моята оригинална Beta (от Бора-та) е с букса точно като на Блаупункт. Самият касетофон също пише от страни, че е Блаупункт... дали не може да контролира Блаупункт changer или са се изтерикатили да не става този номер при положение, че оригинален VW е в пъти по-скъп!?
Мерси много предварително!
Съвместимост на cd-changers
- koceto_pz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Съвместимост на cd-changers
Wizi написа:Мараба!
Съжалявам ако сте коментирами вече този въпрос, но ме мъчи следното: гледам, че буксата за changer на моята оригинална Beta (от Бора-та) е с букса точно като на Блаупункт. Самият касетофон също пише от страни, че е Блаупункт... дали не може да контролира Блаупункт changer или са се изтерикатили да не става този номер при положение, че оригинален VW е в пъти по-скъп!?
Мерси много предварително!
Би трябвало да може,обаче сигурен ли си че твоя касетофон управлява чейнджьр?
Ми на 99,62% съм сигурен, защото си има копче СС (changer control) на панела отпред и спецялно място над ИСО буксата за по-шантава буксичка. За нея съм напълно 100% сигурен, че е еднаква с тази на Блаупункт чейджърите. Идеята е дали остава и контрола на касетофона да е същия като на обикновен Блаупункт или поради това, че е VW да има нещо по-различно в него за да карат хората да си купуват по-скъпите оригинални чейнджри. Т'ва е!
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Принципно са производство на Блаупункт , но нека незабрявяме че се специално за VW group и изцяло съобразени с техните изисквания . Не съм чул някой до сега да е пускал ченджър друга марка от оригиналното радио , но все пак пробвай . Просто отиди при местния дилър на Блаупункт и ги накарай да свържат един с твойто радио.
- eViL
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
didodi написа:Принципно са производство на Блаупункт , но нека незабрявяме че се специално за VW group и изцяло съобразени с техните изисквания . Не съм чул някой до сега да е пускал ченджър друга марка от оригиналното радио , но все пак пробвай . Просто отиди при местния дилър на Блаупункт и ги накарай да свържат един с твойто радио.
Ми и аз такъв акъл дадох, но нещо са му изяли закуската май.., както и да е. Ако има управление на чейнджър 99,99% трябва да стане..успех!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”