Кажете някакво добро хотелче в някой хубав град :)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Пет 08 фев 2008 17:10

Колега, освен Гранд Хотел Велинград - погледни и този - Хотел Олимп, много е добър, той се намира точно до х-л Велинград :)

http://www.olymp-bg.com/bg/indexbg.php

napster написа:Вие къде го пратихте у Велинград !!! Бате няма смисъл нищо интересно няма в тоя град.

ахаха, нямало нищо интересно.....тука има най-много минерални извори от където и да е в Б-я, затова и Велинград е Спа столицата на Б-я, тук е най-големия карстов извор в Б-я - Клептуза...и т.н. (няма сми да продължавам-вземи почети малко да се образоваш :wink:)

Потребителски аватар
Genadi75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Genadi75 » Съб 09 фев 2008 0:45

колега в сандански ходя от 5 год. гаджето ми е от петрич и ходим да спим навсякъде в тоз район.да ти кажа чесно ако недържиш на спа процедурите отиди в хотел Едия спал сам там също мога да ти препоръчам и хотем Авис цената на двойка е 50 лв със включена закуска хотела е нов всяка стая е с климатик намери го в търсачката. иначе ако търсиш нещо по екзотично препоръчвам ти хотел Болярка в мелник спах там последно големия апартамент направо кърти голям хол с камина спалня и страхотна баня с огромна вана но е 150 на вечер но можеш да се глезиш много... ако те интересува нещо подробно за хотелите в тоз район драсни едно на лични да ти кажа заведения хотели къде може да се поглезиш...желая ти успех в избора и сподели как си изкарал...

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Съб 09 фев 2008 1:38

препоръчвам ти комплекс Шарлопов в Сандански,уникално място ще останете много доволни

Gandalf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gandalf » Съб 09 фев 2008 16:04

Преди 3 дена се върнах от 3 дневна почивка от Гранд Хотел Велинград. Двойната стая през седмицата струва 110лв и в нея е включено закуска, използване на басейн и разните му там сауни и парни бани. Готиното на тоя хотел е че си обличаш хавлията в стаята и си има специален асансьор, който те смъква директно в СПА-то и басейните. Навсякъде е топло, няма опасност като си тръгнеш от басейна да минеш през някой студен коридор(като в хотел Аугуста в Хисаря). Ресторанта ми се видя скъпичък, но има през този сезон няколко работещи кръчми в центъра на града.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Съб 09 фев 2008 19:04

И 3те оферти ми харесват ( х-л Велинград, Свети Никола и Шато Монтан ) сега идва другия въпрос ... къде е най-добре за разходки защото все пак няма да седим 2 дни само в стаята. Та в кой град има какво да се види ?

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Нед 10 фев 2008 0:45

Колеги, вече се спрях на Гранд Хотел Велинград. Благодаря на всички за съветите и идеите ! Отново казвам БЕЗ ВАС нямаше да намеря и да разбера че съществуват толкова хубави местенца. Ще ходя към Велинград на 23ти този месец и когато се върна отново в тази тема ще споделя впечатленията си ! Отново ви Благодаря много !

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Нед 10 фев 2008 1:38

longora написа:Колеги, вече се спрях на Гранд Хотел Велинград. Благодаря на всички за съветите и идеите ! Отново казвам БЕЗ ВАС нямаше да намеря и да разбера че съществуват толкова хубави местенца. Ще ходя към Велинград на 23ти този месец и когато се върна отново в тази тема ще споделя впечатленията си ! Отново ви Благодаря много !

Не ми се чета цялата тема, само да споделя, че и аз около тази дата планирам да посетя Гранд Хотел Велинград. Ходил съм вече 2-3 пъти в хотел Олимп и съм доста доволен. Значително по-евтино е от Гранд Хотел Велинград. Взимаш единична стая за двама, която си е със спланя и имаш включено закуска на шведска маса, басейн, римска баня, инфрачервена сауна и фитнес. Облусжването е на ниво, хотела си отговаря на звездите. Абе супер. Иначе във самия град има хубав парк и също може да посетиш "Клептуза", местност ли беше, комплекс ли не знам, има рекичка, минерални извори, езерца, патки, които да храниш със зрънчо и ресторантчета. :lol:

Последна промяна от dermeister на Нед 10 фев 2008 1:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Нед 10 фев 2008 1:42

Имай предвид, че съм се обаждал в Гран Хотел Велинград и ако не са ме излъгали, единичната стая не се дава за двама човека. Само двойна и за събота цената е 120.00 лв, което е значително по-скъпо от Олимп, ама ко да се праи.... :?

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Нед 10 фев 2008 1:42

Също така може да мръднете и до Язовир Батак ;) Не е на повече от 30мин при нормално каране(даже дали и толкова има..) Хубав избор и дано останеш доволен :)

VesMil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VesMil » Нед 10 фев 2008 11:05

Ето ти още едно супер предложение
+ това пътя ти е почити само Магистрала

http://www.armirahotel.com/

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Нед 10 фев 2008 13:03

Разликата е 20лв май между Олимп и Гранд Хотел Велинград което не е кой знае колко :) Мисля че си заслужава пък ще видим. Ще се разходим в града - явно има какво да се види и на другия ден си пала към Софията :lol: А колкото до хотел Армира не ми се пътува по магистралата защото ще ми дойде малко нагоре с горивото .. :) Иначе не е лошо хотелче. Мерси.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 10 фев 2008 15:44

ПП обШежитията на американския колеж в благоевград , спането излиза без пари mhihi

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Нед 10 фев 2008 22:17

Е бате нали трябва да се изкараа хубаво на хубаво място с глезотиики :) Мани го американския :lol:

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Нед 10 фев 2008 23:18

Това е хотела на братовчедка ми в Девин красиво,уютно,почти в гората,свежия въздух,минералния басейн и водата в девин страхотно е,но си e скъпичко :)
Всичко е в изцяло родопски стил с много глезотийки в сайта са показани и цените
http://www.ismena-hotel.com/bg/

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 11 фев 2008 0:10

Хотелчето наистина е много хубавко, но не ми се пътува до там ... някой друг път :) Благодаря ти!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”