Вентилирани дискове Г2
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вентилирани дискове Г2
Ами то не знам дали е точно проблем защото колата не е като да не спира.Ама Предните ми дискове им се е образувало едно малко ръбче в края.около мм и половина.Тъй като колата я оправям или сам или с познати или с баща ми когато е свободен стана въпрос веднъж за тях.Според него с тия дискове мога да пенсионирам колата и не е проблем да се тегли една стружка само на ръба.Според мене обаче смяна е по удачния вариант.Дисковете са на ГТИ вентилирани.Дали ще има проблем ако се смъкне само ръбчето или ако не какви пари са нови дискове.Защото 2ра ръка ще са същите или по-зле.
- Nick_axe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега не си от вчера във форума- има търсачка!
например две теми под твоята
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=78268
за теб важи същото
например две теми под твоята
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=78268
за теб важи същото

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 14:01, променено общо 1 път.
- Nick_axe
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колега решението си е твое как ще постъпиш.
Ако са много изтънели дисковете - смяна, ако не са поради каква причина ще ги струговаш само?? Ръбчето се е получило от износване на диска съответно има граници при които това износване е безопасно и след това е добре да се смени диска- не виждам какво толкова има за умуване.
Успех
Ако са много изтънели дисковете - смяна, ако не са поради каква причина ще ги струговаш само?? Ръбчето се е получило от износване на диска съответно има граници при които това износване е безопасно и след това е добре да се смени диска- не виждам какво толкова има за умуване.
Успех
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
wr
239mm-79лв., 256mm-99лв. Вентилирани.
Минималната дебелина не по-малка от 18мм.
Минималната дебелина не по-малка от 18мм.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”