Съединител
Съединител
Здр. колеги съединителя ми е за смяна(диск и притескател),искам да попитам някои да ли е купувал скоро за да може да ми каже цена и марка.Колата е Г2 КР със скоростна кутия 4Т.
- volkswagen_bulgaria
- Автомобил:
- Двигател:
КОЛЕГА СЛОЖИ ''VALEO'' ИТАЛИАНСКИ ЕДНИ ОТ НАИ ДОБРИТЕ СА ИЗВЕСТНИ СА С ТОВА 4Е ФЕРОДОТО Е МНОГО ПО ТВЪРДО ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИТЕ ЕВТИНИ ИМИТАЦИИ НА ФЕРОДО . А ЗНАЕШ4Е ФЕРОДОТО Е ВАЖНО ДА Е ПО ТВЪРДИ4КО ЗА ДА МОЙЕ ДА НЕ ПРОБУСУВА В ВАЖЕН МОМЕНТ НА ТАКА НАРЕ4ЕНОТО СРИТВАНЕ НА КОЛАТА (АКО МЕ РАЗБИРШ ПРАВИЛНО)
РАЗЛИКАТА В ПАРИТЕ НЕ Е ГОЛЯМА С СРАВНЕНИЕ НА КОЛЕГАТА КОЛКО ТИ Е НАПИСАЛ ТО Е КОМПЛЕКТ ПРИТИСКАТЕЛ И ФЕРОДО
ВЗЕМИ VALEO И СИ ТИ !!!

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
volkswagen_bulgaria написа:КОЛЕГА СЛОЖИ ''VALEO'' ИТАЛИАНСКИ ЕДНИ ОТ НАИ ДОБРИТЕ СА ИЗВЕСТНИ СА С ТОВА 4Е ФЕРОДОТО Е МНОГО ПО ТВЪРДО ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИТЕ ЕВТИНИ ИМИТАЦИИ НА ФЕРОДО . А ЗНАЕШ4Е ФЕРОДОТО Е ВАЖНО ДА Е ПО ТВЪРДИ4КО ЗА ДА МОЙЕ ДА НЕ ПРОБУСУВА В ВАЖЕН МОМЕНТ НА ТАКА НАРЕ4ЕНОТО СРИТВАНЕ НА КОЛАТА (АКО МЕ РАЗБИРШ ПРАВИЛНО)РАЗЛИКАТА В ПАРИТЕ НЕ Е ГОЛЯМА С СРАВНЕНИЕ НА КОЛЕГАТА КОЛКО ТИ Е НАПИСАЛ ТО Е КОМПЛЕКТ ПРИТИСКАТЕЛ И ФЕРОДО
ВЗЕМИ VALEO И СИ ТИ !!!
И що реши, че твърдостта на феродото е важна?
Аз пък съм на мнение, че колкото е по твърдо толкова по износва притискателя.
Аз лично съм сложил италиански феродов диск от 70лв и за 2 години нямам ядове.
А все пак това е КР може и да му дойде слабо.
- volkswagen_bulgaria
- Автомобил:
- Двигател:
колега нз. но карам vr6 и съм сложил жалео, ас търся добро набиране в високи обороти а не търся траиност на съединителя а в моят слу4аи твърдостта е от зна4ениеTinko написа:volkswagen_bulgaria написа:КОЛЕГА СЛОЖИ ''VALEO'' ИТАЛИАНСКИ ЕДНИ ОТ НАИ ДОБРИТЕ СА ИЗВЕСТНИ СА С ТОВА 4Е ФЕРОДОТО Е МНОГО ПО ТВЪРДО ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИТЕ ЕВТИНИ ИМИТАЦИИ НА ФЕРОДО . А ЗНАЕШ4Е ФЕРОДОТО Е ВАЖНО ДА Е ПО ТВЪРДИ4КО ЗА ДА МОЙЕ ДА НЕ ПРОБУСУВА В ВАЖЕН МОМЕНТ НА ТАКА НАРЕ4ЕНОТО СРИТВАНЕ НА КОЛАТА (АКО МЕ РАЗБИРШ ПРАВИЛНО)РАЗЛИКАТА В ПАРИТЕ НЕ Е ГОЛЯМА С СРАВНЕНИЕ НА КОЛЕГАТА КОЛКО ТИ Е НАПИСАЛ ТО Е КОМПЛЕКТ ПРИТИСКАТЕЛ И ФЕРОДО
ВЗЕМИ VALEO И СИ ТИ !!!
И що реши, че твърдостта на феродото е важна?
Аз пък съм на мнение, че колкото е по твърдо толкова по износва притискателя.
Аз лично съм сложил италиански феродов диск от 70лв и за 2 години нямам ядове.
А все пак това е КР може и да му дойде слабо.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”