Машинка за задното стъкло на В3
- stef_62
- Автомобил: VW Passat 3
- Двигател:
Машинка за задното стъкло на В3
Здравейте колеги, някои би ли ми казал колко струва машинката за задната чистачка на В3 нова и евентуално моргаджйска, че имам проблеми с нея.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
На мен ми прати един колега от форума.Цена 40лв за целия мехнаизъм...работи безгрижно ама доколкото разбрах не е моргаджия ами просто имаше такава част.
Звънни тук - Враца - 0886440274 (колегата Letajanta) и питай.Пращат с куриер и са доста точни хората.
Нова....не питай за цената.....ако изобщо се намери де.
Успех!
Звънни тук - Враца - 0886440274 (колегата Letajanta) и питай.Пращат с куриер и са доста точни хората.
Нова....не питай за цената.....ако изобщо се намери де.
Успех!
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
stef_62 написа:Реших да я разглобя
Щастливец, с машинка дето се разглобява, а н занитена

п.с. да използвам темата, понеже и аз си взех от Спас такава машинка и си бачка, само дето пръскалката е строшена
аз имам строшена машинка със здрава пръскалка - може ли да се смени от едната на другата, при положение, че и двете за занитени
- stef_62
- Автомобил: VW Passat 3
- Двигател:
Здравей колега, машинката ми беше занетена, но разпробих нитчетата и нарязах 4 мм резба.Проблемът е никакъв. Колкото до пръскалката, можеш да ги смениш. Значи дръпваш я навън и тя излиза и я прехвърляш на другата машинка. Тя се нанизва в една тръбичка която е вътре в метарното тяло дето върти чистачката. Ако си пазиш старата машинка може да си я поправиш като нова, както ти казах за 4-5 лв. Ако решиш и нещо не ти е ясно питай насреща съм.