Свещи - SplitFire
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Свещи - SplitFire
Колеги искам да ви питам тези свещи хубави и са и по конкретно за модела triple platinium, мотора ми е 1.8 HV 90HP

Колега и аз това питах преди 1 семица в една друга тема но никой нищо ...
Доколкото знам аз са американски и ги хвалят много, но просто не са разпространени тук . Аз ги намерих на 140лв комплекта 4 свещи. Погледни в www.splitfire.com с точния мотор на двигателя ти, кои свещи са за теб. Аз много се колебах дали да ги взема но реших да изчакам малко .... но мисля че са хубави
Успях и пиши после да кажеш какво е станало
Сподели само ти на каква цена си ги намерил и къде евентулно
Доколкото знам аз са американски и ги хвалят много, но просто не са разпространени тук . Аз ги намерих на 140лв комплекта 4 свещи. Погледни в www.splitfire.com с точния мотор на двигателя ти, кои свещи са за теб. Аз много се колебах дали да ги взема но реших да изчакам малко .... но мисля че са хубави

Успях и пиши после да кажеш какво е станало

Сподели само ти на каква цена си ги намерил и къде евентулно

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега от принципно около 50-60 лв 4бр. от "Златен меркурий плюс"
Това е цена към мен но не вярвам да са чак 140. Казаха ми, че ако сложа такава свещ ще имам големи проблеми може и да я стопя.
ПС.
Сега имам проблеми с главата ще отварям мотора, иначе съм за да си купя и кабели и свещи стига да са хубави, видях че се продава едно корадо с тях, май трябва да питам собственика той ще да знае. То даже се продаваше тук във форума.
Това е цена към мен но не вярвам да са чак 140. Казаха ми, че ако сложа такава свещ ще имам големи проблеми може и да я стопя.

ПС.
Сега имам проблеми с главата ще отварям мотора, иначе съм за да си купя и кабели и свещи стига да са хубави, видях че се продава едно корадо с тях, май трябва да питам собственика той ще да знае. То даже се продаваше тук във форума.
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Батенце то не е въпрос за ядове, разгледай я тази свещ как е Разцепена отдолу получава се по хубаво изгаряне а иначе обикновенната отдолу спира запалването.
Принципно и аз ги мисля за мунтафония но по пътя на логиката има разлика, разправят, че горивната смес така идвала точно на електрода и, че разхода спадал което ме съмнява но, че има по-добро изгаряне явно е така. 

- z350
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
20vTurbo написа:Аз съм ползвал SplitFire преди много години на еднo ГТИ единичка и в началото добре работеха но много бързо се износиха и пак трябваше да ги сменям. От тогава на винаги съм карал или с Дензо или с NGK.
Тези двете марки са истината. Имах случай на 5000 да ми задигнат NGK в серзвиза - взеха ги за нови

?
Абе хора тази свещ е много добра аз съмм много доволен зна4и преди 1 месец ги смених сас някакви френски свещи за 30 лв комплект,и не бях доволен от тях и пак си купих Splitfire,да те са американски водят се платинени,и и скам да ви кажа 4е сравнение със тези старите има разлика в на4ина на запалване на4ина на варвене на колата аз ли4но съм много доволен,а за твоито голф4е нз посаветваи се с някои които разбира,аз все пак ги слагам на Гти така 4е при тебе може и да не се полу4и както трябва
- schveda
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Свещи - SplitFire
Колеги,някой пробва ли как се държат Splitfire на VW.Аз на предната ми кола бях много доволен от тези свещи.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”