Съвет за избор на кола
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съвет за избор на кола
Здравеите пи4ове, ре6их да сменям старата бракма и съм се спрял на следните коли - голф 4 , ауди а4 , мондео98 , или евентуално някоя японка, какво 6те ми препоръ4ате от тези?
mod edit: dobrinb
mod edit: dobrinb
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: СЪВЕТ ЗА ИЗБОР НА КОЛА
gonzo87 написа:ЗДРАВЕИТЕ ПИ4ОВЕ , РЕ6ИХ ДА СМЕНЯМ СТАРАТА БРАКМА И СЪМ СЕ СПРЯЛ НА СЛЕДНИТЕ КОЛИ - ГОЛФ 4 , АУДИ А4 , МОНДЕО98 , ИЛИ ЕВЕНТУАЛНО НЯКОЯ ЯПОНКА , КАКВО 6ТЕ МИ ПРЕПОРЪ4АТЕ ОТ ТЕЗИ?
Колега, моля те не пиши с главни букви, звучи все едно ни се караш, а и в този форум не е прието да се пише с цифри.....
Колкото до избора много зависи за какво ти е колата, колко пари, какви двигатели и т.н Ако си изясниш това, сам ще избереш правилната за теб.
Успех
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
yeti123 написа:В предвид, че пишеш в този форум, какво според тебе ще ти препоръчаме!
И аз винаги съм се чудел на такива въпроси.
Аз логично съм за Г4.Но ако вече си си набелязал някоя конкретно,всичко зависи от конкретното й техническо състояние-може и да е S-класа и да е пълен кенеф,а може да е Жига,но да е светулка
- cvetelingeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
Въпроса така както е зададен едва ли може да получи адекватен отговор.Между А4 и Г4,освен че са VAG общото е ,долу горе,че са близки като цена-средно между 8-10 хил.лв.според зависи , но са различни като класове,Форд Мондео 98 е от същия клас като А4 ,но струва 4500/защо ли
/ т.е. е поне два пъти по евтин , японските са с неуточнена марка и модел,а те не са всички едни и същи и не струват еднакви пари щото и сивик 5 ген. и Лексус IS300 са японски коли.Да не говорим,че едва ли някой знае по-добре от теб каква кола искаш да си купиш и тва е най тъпия въпрос ,дето може да се зададе на автомобилна тема.От отговорите дето евентуално някой ще ти даде може да научиш единствено кой от тия дето са ти препоръчали някаква кола ,какво харесва,но все пак парите ще ги плащаш ти и ти ще я караш и трябва да ти харесва на теб,така че ходи гледай пробвай,смятай парите дали ги имаш и ако ти отърва вземай това дето ти хареса на тебе,ако наистина си решил да купуваш кола,а ако просто си правиш лексикон задай въпроса в тунинг.бг и глей кво става
. Успех !

- cvetelingeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”