Колеги, помагаите с парното !!!
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всичко може да се батиса там от тези температури, почне ли да не се охлажда кат хората гори всичко на ред.
Не му мешаме темата твърде възможно е и да е това. нека си провери и да не чака с ремонта щото по-зле става.
При мен май вече има и спраскан колектор, така е караме стари кошнички патим от "майстори" като няма пари кво да се прави.
Не му мешаме темата твърде възможно е и да е това. нека си провери и да не чака с ремонта щото по-зле става.
При мен май вече има и спраскан колектор, така е караме стари кошнички патим от "майстори" като няма пари кво да се прави.

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nigves написа:Водната помпа ми шумеше смених и нея и тя чисто нова няма година.Всичко е перфектно нито надува всички маркучета са еднакво топли.Незнам наистина какво става.Дали нема некои друга клапа за уплатняване или като слагам радиаторчетоп да би да е имало некои друг чалъм.
Като извадите тръбата която излиза водата от парното тече ли силно?
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nigves написа:Благодаря за съветите
И все пак тези симптомий са си за лек пробив в гарнитурата, който иска да ме успорва при мен беше така и всеки казваше не е от главата, но дупката се отваря все повече и повече. Ако майстора си разбира и се убеди че е главата, направо я прави няма какво да чакаш, щото почва да погрейва повече и батисваш и други работи покрай нея.

Клапите са три
1.Под жабката за топло-студено
2 една има за отделяне на потока към централните розетки
3 една за отделяне на прозорец-крака
Първата и втората са облепени с дунапрен, третата е пластмасова
Ако си облепил по някъкъв начин първата би трябвало да имаш топлина в колата.
Сслед като си сименял радиаторчето провери дали не си сменил маркучите вход изход на парното. Бил съм свидетел на такава грешка - парно няма а всичко уж е О.к
1.Под жабката за топло-студено
2 една има за отделяне на потока към централните розетки
3 една за отделяне на прозорец-крака
Първата и втората са облепени с дунапрен, третата е пластмасова
Ако си облепил по някъкъв начин първата би трябвало да имаш топлина в колата.
Сслед като си сименял радиаторчето провери дали не си сменил маркучите вход изход на парното. Бил съм свидетел на такава грешка - парно няма а всичко уж е О.к
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”