Задна широка броня на Г2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Задна широка броня на Г2

Мнениеот Junior » Вто 12 фев 2008 19:43

ето я и нея ........

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
[url=http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/464/115828_993.JPG]
Изображение[/url]

До тук добре... са въпроса ми е следният.. тъй като предната широка броня... е черна обаче не е така лъскава като задната.. дали да не купя спрей с цвета на колата :) и лак ..и да ги пръсна и 2те... !? другото което е ... ако сте забелязали има пукнатото по задната броня... мога ли да се размина само с пръскане на драскотините и пукнатото да не се вижда или да нося всите за бояджия ?!
а.. сетих се и още един въпрос... водачите на предната и на задната броня същите ли са както за тясната ?! защото на задната броня единият е огънат.. да знам дали да се мъча да го изправям... БЛАГОДАРЯ НА ВСЕКИ ПОМОГНАЛ...

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Вто 12 фев 2008 20:41

:cry:

Потребителски аватар
baibiso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baibiso » Вто 12 фев 2008 20:57

Според мен носи ги да ги боядисат и двете поне ще са ти еднакви и пукнатината ще е оправена а за водачите мисля че са различни предните май са по дълги не съм много сигурен.

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Вто 12 фев 2008 21:24

Водачите са различни.ако можеш си намери и си ги смени,ако не може да намалиш местата на броните,пак е вариант.Относно боята по добре ги дай на бояджия да ти ги подготви както трябва да ги прекитоса и шприцова и така да ги боядиса.Сам няма да се справиш профисионално.успех.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”