Бригада, season II

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Сря 13 фев 2008 1:42

Insect написа:аз тая БРИГАДА така и не съм я гледал... струва ли си филмчето... нали няма някаква интрига и да се налага да гледам 20 серии наведнъж за да мога да заспя :oops: :roll:

Ако почваш да гледаш, трябва да ги имаш всичките под ръка, че като се почне едно задълбочено взиране...бърже се гледа

Потребителски аватар
Stiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stiks » Сря 13 фев 2008 1:46

Insect написа:аз тая БРИГАДА така и не съм я гледал... струва ли си филмчето... нали няма някаква интрига и да се налага да гледам 20 серии наведнъж за да мога да заспя :oops: :roll:
Ще трябва да ги гледаш :roll:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 13 фев 2008 9:01

абе не е като prison break първи сезон, но си е много добро филмчето, и определено зарибява, братушите направиха доста добри филми на бандитска тематика - признал съм ги - Крот (къртица) също е добро попадение :)

Потребителски аватар
~~~~~
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ~~~~~ » Чет 14 фев 2008 12:04

Малко със закъснение разбрах работата. Това не е НИКАКВА Бригада-2! Просто е един филм на подобна тематика с някои от актьорите на Бригада. Който пусна темата друг път да се замисля повече в наименованията. Едно време си спомням как чакахме подобие на "Седморката на Блейк", а то излезе абсолютно различен филм само че с участието на актьора на Блейк. Не беше фантастика ами по-скоро в минало време.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”