Есен в Стара Загора...вече и малко след зимата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
beck's написа:Браво на колегата за снимките. Ей заради такива места като езерото се преместих да живея в зарата(и заради жената-заралийка).
Следващия път като ходя на разходка на езерото да се оглеждам да не ме бутне некоя здрава 3-ка в гьола, а вие се оглеждайте за един пикап на Каменица!
Те такива пикапи с лопата да ги ринеш.Един съм виждал до градината на малката да не е твоя
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
FreeSoul написа:da6o_amvr написа:Отдава ти се да снимаш-да не си завършил местния кръжок по фотография
Не съм, но се замислям за някакви курсове по фотография сериозно, защото си ме влече да щракам, друг е въпроса, че с хубави "модели" лесно се снима
Брат много е хубаво,че те влече фотографията.Щом ти се удава,няма нищо лошо,даже и желателно да развиеш това свое влечение
П.П.Макар,че няма да можеш да обясниш на Бочев защо не си смогнал с Криминологията,какво си правел през сесията
- beck's
- Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
- Двигател:
mely написа:beck's написа:Браво на колегата за снимките. Ей заради такива места като езерото се преместих да живея в зарата(и заради жената-заралийка).
Следващия път като ходя на разходка на езерото да се оглеждам да не ме бутне некоя здрава 3-ка в гьола, а вие се оглеждайте за един пикап на Каменица!
Те такива пикапи с лопата да ги ринеш.Един съм виждал до градината на малката да не е твоя
До коя градина, че не съм само аз?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”