ВЪПРОС КЕМ КОЛЕГИ С GOLF-3
ВЪПРОС КЕМ КОЛЕГИ С GOLF-3
КОЛЕГИ ПРЪСНАХА МИ ПРЕДНИЯ ПРОЗОРЕЦ .ТА търсих в търсачката но никаде не намерих разрешение на въпроса ми-каква е процедурата (с винетките и др. стикери по предното стъкло)цената вече ясна около 140 левчета но дали сменят винетките и др. тем подобни ??? БЛАГОДАРЯ
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
топъл въздух
Предполагам трябва да отидеш в някой сервиз да ти го сменят
все пак хората гаранция ще ти дадат. Е те знаят много добре как да ги разлепят и залепят отново. Аз имах същият проблем преди 2 год. но автокаското ми пое всичко, само трябваше да оставя колата в сервиза.
Но става с пистолет за горещ въздух, глупаво е да режеш с ъглошлайф и да ги носиш под седалката.
все пак хората гаранция ще ти дадат. Е те знаят много добре как да ги разлепят и залепят отново. Аз имах същият проблем преди 2 год. но автокаското ми пое всичко, само трябваше да оставя колата в сервиза.
Но става с пистолет за горещ въздух, глупаво е да режеш с ъглошлайф и да ги носиш под седалката.
- StanTheMan
- Автомобил:
- Двигател: AFT
- Контакти:
Моята винетка я купих от Пощенски клон и продавачката ми каза да си пазя касовата бележка и остатъка от стикерчето.
На въпроса ми: Касовата бележка, пък за какво?, тя ми каза, че ако ми се счупи предното стъкло по този начин мога да отида и да получа нова!
Това е инфото, което тя ми даде, иначе за процедура и как точно става възстановяване на винетката...
Успех! и да пишеш, кво е станало
На въпроса ми: Касовата бележка, пък за какво?, тя ми каза, че ако ми се счупи предното стъкло по този начин мога да отида и да получа нова!
Това е инфото, което тя ми даде, иначе за процедура и как точно става възстановяване на винетката...

Успех! и да пишеш, кво е станало

- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
LILO&STICH написа:баси смехаpolicevidin написа:с един ъглошлаиф (Бирзооборотен шмиргел) отрязваш винетката и застраховката и ги държиш под седалката или в жабката!!! с КАТ няма да имапроблеми!! личен опит!
попитаи някои катаджия или милиционер!!!![]()
![]()
![]()
колега ти така ли караш със стикерите под седалката![]()
![]()
колега, карам така или по то4но карах така служебната кола 6/7 месеца така с парче стъкло под седалката (Застраховката ) и парче (Годи6на винетка ) и през изминалите месеци съм спиран много пъти за какво ли не като почнеш от фарове колани скорост............ така че става потаи в КАТ ако ти се струва тъпо!
policevidin написа:с един ъглошлаиф (Бирзооборотен шмиргел) отрязваш винетката и застраховката и ги държиш под седалката или в жабката!!! с КАТ няма да имапроблеми!! личен опит!
попитаи някои катаджия или милиционер!!!
То ако ме спрат заради тези винетки и застраховки и аз започна да им вадя разни парчета от под седалката...тя отекла работата. Няма да се хванат за тях, ще се хванат за друго.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”