L-карнитин?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ItsoVT написа:One написа:ItsoVT написа:
Оне кажи ми спорт без химия бате
ако си мислиш че е само в културизма си много назат в представата си за спорт в днешно време и помисли на думата ХРАНИТЕЛНА добавка
няма професионален спорт и високи спортни резултати без химия - факт неоспорим
за това казах - зависи какво искаш да постигнеш и с цената на какво...
а това на кое как викат - хранителна добавка или отрова за мишки, не е важно, важно е какво върши
в случая колегата скуба иска съвет
ти му даваш твоя
аз моя
той избира , нали ???
![]()
идеатя беше че според теб карнитина е страшно лошо нещо
а то си е амино киселина която дори тялото си синтезира при нужда
ако амино киселините са моши требе си хвърлим телата и да караме на летящи души всичко е вредно като се предозира факт
немам за цел некви захапвания мнения много и все различни истината е някъде там
п.п по осмотрение на мод теам да ми се трият мненията
п.п темата е друга и я затрупахме с глупости.
То по тая логика да взимаме и стероиди - това си е хормон, който дори тялото си синтезира при нужда?!
Скуба, съветвам те вместо да ползваш химии, да тичаш или караш колело по половин час на ден, и да внимаваш малко повече какво ядеш

Иначе съм на мнение, че релефно и хармонично тяло може да се постигне и изцяло без химия, само с тренировки и диета - много месо, белтъчини, зеленчуци и плодове. Смея да твърдя, че докато тренирах редовно, бях ако не наравно, то поне не много далеч от приятелите ми във фитнеса, които взимаха "хранителни добавки". Аз съм много против всякакви химии, и единствената "химия", която пия, са мултивитамини.

- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
batmilko написа:абе в тоя форум http://sportrex-bg.com/forum/index.php що всичко е закслючено
И аз исках да питам как да сваля някое кило ! Ще го отключват ли?
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Geleto написа:batmilko написа:абе в тоя форум http://sportrex-bg.com/forum/index.php що всичко е закслючено
писах лично на админа
имат доста регнати потребители, но всичко е заключено

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
кажи после да го налазиме като го отворятPichaga написа:Geleto написа:batmilko написа:абе в тоя форум http://sportrex-bg.com/forum/index.php що всичко е закслючено
писах лично на админа

че Ицето много ме засегна

- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ACCELERATOR написа:ItsoVT написа:One написа:ItsoVT написа:
Оне кажи ми спорт без химия бате
ако си мислиш че е само в културизма си много назат в представата си за спорт в днешно време и помисли на думата ХРАНИТЕЛНА добавка
няма професионален спорт и високи спортни резултати без химия - факт неоспорим
за това казах - зависи какво искаш да постигнеш и с цената на какво...
а това на кое как викат - хранителна добавка или отрова за мишки, не е важно, важно е какво върши
в случая колегата скуба иска съвет
ти му даваш твоя
аз моя
той избира , нали ???
![]()
идеатя беше че според теб карнитина е страшно лошо нещо
а то си е амино киселина която дори тялото си синтезира при нужда
ако амино киселините са моши требе си хвърлим телата и да караме на летящи души всичко е вредно като се предозира факт
немам за цел некви захапвания мнения много и все различни истината е някъде там
п.п по осмотрение на мод теам да ми се трият мненията
п.п темата е друга и я затрупахме с глупости.
То по тая логика да взимаме и стероиди - това си е хормон, който дори тялото си синтезира при нужда?!
Скуба, съветвам те вместо да ползваш химии, да тичаш или караш колело по половин час на ден, и да внимаваш малко повече какво ядеш![]()
Иначе съм на мнение, че релефно и хармонично тяло може да се постигне и изцяло без химия, само с тренировки и диета - много месо, белтъчини, зеленчуци и плодове. Смея да твърдя, че докато тренирах редовно, бях ако не наравно, то поне не много далеч от приятелите ми във фитнеса, които взимаха "хранителни добав ки". Аз съм много против всякакви химии, и единствената "химия", която пия, са мултивитамини.
Прочети ми внимателно мненията да съм давал съвет да се пие или не нещо ...
Хранителните добавки помагат на сериозно трениращите да се възтановяват по бързо за следващата тренировка...
да жлезите произвеждат хормони, но това да си биеш ти такива е въпрос на лични възгледи, никога не съм употребява или давал съвети да се бият таки + това са незаконни нали
браво че си бил напред завиждамти за десет години къртовско блъскане и от време на време добавки не съм кой знай какво като данни ама ген не си го избираш преди да се родиш...
мулти витамините какво са витамините какво са аре и за тех да кажем ква химия са и колко са вредни
не пийте никога витамин C това е най-опасния витам пък А ако пиеш кво става немам думи..
Последна промяна от ItsoVT на Сря 13 фев 2008 14:17, променено общо 2 пъти.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
One написа:ItsoVT написа: ... ама то и яденето и пиенето са вредни и пушенето и т.н.
ама хората продължават да пушат и пият и ядат има много изследвания които дават некакви си резултати всичко е политика ако човек открие наистина нещо добро ще се намеря 100 000 такива да го урогаят нали
п.п няма смисъл от полемика човека пита друго
абе аз над 20 години съм в спорта...та и аз съм понаучил това онова
....еле па от бодибилдърите по-големи химици няма
зависи какво искаш да постигнеш и с цената на какво...
не вярвам точно скуба да иска да става културист
затова му казвам - не се трови има и други начини,
щот ако някой си мисли ,че само ако се налива с хапове ще постигне нещо смислено -дълбоко греши
Поздравления за ОNE!!!!!!
Прав е на 100%!
Всички медикаментозни средства за намаляване на телесната маса са с огромен брой опасни странични ефекти...ако пък нямат такива-те просто нямат ефект върху телесната маса!
Вредните им действия започват от мощно канцерогенно влияние та до психични разстройства(най-ефективните анорексични средства имат точно такива ефекти).....
Има простичък и лесен начин
1.Ефективен двигателен режим....ежедневен!!!!не бягане, фитнес или други подобни,а обикновено ходене и то без да ти причинява умора.
2.Точен калориен баланс
Наппример......при умствен труд - ежедневен разход 2500 ккал
-порция боб=400 ккал
-100 г ракия = 700 ккал
-филия хляб(бял)=около 200 ккал и т.н и т.н....
Съблюдаваш и т.н специфичен динамичен ефект на храните(разхода на енергия за тяхното усвояване)......
Балансираш,създаваш си съответния двигателно-хранителен режим,той ти става НАЧИН НА ЖИВОТ и забравяш за излишните килограми....завинаги!
изпитано е на собствен гръб....
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Kaizer Soze написа:rexpitbul написа:......
Все едно - всеки има право да си избере начина по който иска да се очисти - цигари, алкохол, добавки, стрес, секс или пък девететажна сграда....

- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rexpitbul написа:Kaizer Soze написа:rexpitbul написа:......
Все едно - всеки има право да си избере начина по който иска да се очисти - цигари, алкохол, добавки, стрес, секс или пък девететажна сграда....
Както казва народа веднъж се живее !!! Но нека незабравяме, че всичко в умерени количества не е вредно, даже полезно !!! Така че каквото и да взимате просто непрекалявайте с него !!!
това се опитах да кажа и аз

Как може потребителите да задават въпроси.Гелето още не е писал,а знаем,че има какво да попитаPichaga написа:Geleto написа:batmilko написа:абе в тоя форум http://sportrex-bg.com/forum/index.php що всичко е закслючено
писах лично на админа
Върни се в “ОФФ-Топик - други”