Масло на скоростна кутия на Golf 2 GTI
-
- Автомобил: VW GOLF 1800 GTI 82kW
- Двигател: PB
Масло на скоростна кутия на Golf 2 GTI
Здравейте! Какво масло се слага на скоростната кутия на Г2 и какво количество. Благодаря ви!
- strahil_toshkov
- Автомобил: VW GOLF 3 16V LIMITED EDITION
- Двигател: ABF 1997
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... ght=#14568
SAE 75w90 ПЪЛНА СИНТЕТИКА-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
колега-- за в бъдеще исползвай търсачката
на линка е описано подробно
SAE 75w90 ПЪЛНА СИНТЕТИКА-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
колега-- за в бъдеще исползвай търсачката
на линка е описано подробно

- strahil_toshkov
- Автомобил: VW GOLF 3 16V LIMITED EDITION
- Двигател: ABF 1997
- Контакти:
нов сам тук в форума но бързо се уча
мани мани аз днес каква беля щях да направя---замалко да си счупя скоростите---колегата Memorex знае за моят теч от скоростите при вътрешното каре---тече от околу 1 седмица--реших да отида при един прятел да види от долру коя година са скоростите---има канал----и го помолих естественно да види дали имам масло в скоростити---ЛЕЛЕ ИЗТОЧИХМЕ САМО 700мл. за щастие за сега нищо им нямя но аз си мисля че с това обезмастляване съм им намалил КПД с много хиляди км.веднага изтичах до ЕВРО 07 и взех 2 литра 75W90----най евтиното---нали е за 4--5 дни до ремонта I.G.A.T. 12 лв.с отстъпките
Дано нямя големи последици защото знам че Г2 1.6 EZ скоростите са обратни (притисквател,феродо,без лагер) и са много кът на пазара

мани мани аз днес каква беля щях да направя---замалко да си счупя скоростите---колегата Memorex знае за моят теч от скоростите при вътрешното каре---тече от околу 1 седмица--реших да отида при един прятел да види от долру коя година са скоростите---има канал----и го помолих естественно да види дали имам масло в скоростити---ЛЕЛЕ ИЗТОЧИХМЕ САМО 700мл. за щастие за сега нищо им нямя но аз си мисля че с това обезмастляване съм им намалил КПД с много хиляди км.веднага изтичах до ЕВРО 07 и взех 2 литра 75W90----най евтиното---нали е за 4--5 дни до ремонта I.G.A.T. 12 лв.с отстъпките
Дано нямя големи последици защото знам че Г2 1.6 EZ скоростите са обратни (притисквател,феродо,без лагер) и са много кът на пазара

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”