задна броня за 6n1-help
- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
задна броня за 6n1-help
някой свалял ли е тази тенекия под бронята(6n1 тясна броня)?помогнете ми за да не се пинкям...

- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
Re: задна броня за 6n1-help
daniel.petrov написа:някой свалял ли е тази тенекия под бронята(6n1 тясна броня)?помогнете ми за да не се пинкям...
Сваляш първо пластмасовата после махаш тенекиената защото нейнити болотове са зад пластмасовата.
Успех
- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
И моята там е посмачкана
. Питах продавача като я копувах:
- А, кво е тва бе, цццццц?
- Ами доказателството ,че я е карала жена тип баба. Да знаеш всички полота дето точно там са смачкани -жени са ги карали
Да ти кажа ,ама мога и да те излъжа: Мисля ,че се сваля цялата задна броня и после се откача долната част. Две отделни части са си ,защото си се купуват поотделно!

- А, кво е тва бе, цццццц?
- Ами доказателството ,че я е карала жена тип баба. Да знаеш всички полота дето точно там са смачкани -жени са ги карали

Да ти кажа ,ама мога и да те излъжа: Мисля ,че се сваля цялата задна броня и после се откача долната част. Две отделни части са си ,защото си се купуват поотделно!
- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
daniel.petrov написа:аз ще го свалям със сигурност,а в севлиево има едни циганета дето смачкана на хармоника врата я правят да се затваря като хладилник за 60 лв.аз съм виждал да правят от 2 яриса 1(заварят купетата)големи тарикати са и те ще я очукат за 15 минути.
цццц... ако знаех преди 5 месеца щях да им дам предното ми поло да го опънат..."наши хора" ми казаха 2500 само за работата ...

сори за

- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
daniel.petrov написа:аз ще го свалям със сигурност,а в севлиево има едни циганета дето смачкана на хармоника врата я правят да се затваря като хладилник за 60 лв.аз съм виждал да правят от 2 яриса 1(заварят купетата)големи тарикати са и те ще я очукат за 15 минути.
Те тия да не са хората на Чарвото шот ако са те не мерси знам ги как работят там и особенно него
- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
spidergb написа:daniel.petrov написа:аз ще го свалям със сигурност,а в севлиево има едни циганета дето смачкана на хармоника врата я правят да се затваря като хладилник за 60 лв.аз съм виждал да правят от 2 яриса 1(заварят купетата)големи тарикати са и те ще я очукат за 15 минути.
Те тия да не са хората на Чарвото шот ако са те не мерси знам ги как работят там и особенно него, а и малко ма съмнява за 15 мин да я опраят без да разтегнат ламарината
- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
да те са.на чарвото хората.аз сам много много доволен от тях.колегата си изкара мондеото от гаража с отворена врата
с мръсна газ.и я направи на хармоника.за един ден я барнаха и фуги сичко добре беше.много добре се затваряше.60 кинта зеха.даже ще погледна аз дали не може и без да я свалят тази тенекия да я оправят.

- flameman5
- Автомобил: Polo + Leon TDI
- Двигател: AHW 2000 + ALH 2004
Аз съм свалял тази ламарина по същата причина миналата година. Не е чак толкова трудно, но наистина се сваля първо пластмасовата част, за да се достигне до винтовете на ламаринената. Най-лошото е , че боядисах, поставих новата и в момента благодарение на приятелката ми/вече съпруга от 30.01.2008/ е отново за смяна
, така че замисли се относно ремонта. Успех

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”