Varbona написа:тава е образцово оспамване
ефективно и резултатно
затворихме форума
Просто отидохме да погледнем един нов форум за хранителни добавки

Tyan написа:на околовръстното в широката част няма нито един знак в дясно чак до долното омв, всички са в ляво на стълбовете или до тях, десет метра преди тоя знак пак в ляво има край на ограниченията въведени с пътни знаци...кръстовищята има но трябва да набия спирачки и да намаля с повече от 20 км ... което беше незаконно, отделно те няма как да докажат къде са ме засекли
....
отделно като са ме спирали друг път там са ми казвали че е 80 ограничението
аз съм от Благоевград, прост самарянин, който сее любов и състрадание из света, заблудили са ме лоши хора който не са си свършили работата за която аз плащам чрез собствените си данъци ..много, много съм наранен и дълбоко оскърбен
imam-si-ipod написа:Аиде не ме кик dobribl,жийдаш че сам от форума,затова се спираииии!!
ivomengeto написа:abe kolegi i az karam kr ka i pod 20 ne6te da sleze 6to e taka daite logi4en otgovor niama gas niama i da ima samo mo zavarteh valovete s nekvi sportni i sportna generacia i 4ip i samo tva e mislia da sloja i turbo zeh si nekvo s koler da li 6te stane na tozi motor niakoi pravil li e ne6top takova da li 6te stane ne6to sega e okolo 150 160 kon4eta da li 6te se ka4at pone do 170- 180 6toto mie bavni4ka malko
Ееее,тоя последния ми е идола!!!Vizor написа:ето ги новите лауреати.. единия заповядва на добрин .. другия чипосва кр-иivomengeto написа:abe kolegi i az karam kr ka i pod 20 ne6te da sleze 6to e taka daite logi4en otgovor niama gas niama i da ima samo mo zavarteh valovete s nekvi sportni i sportna generacia i 4ip i samo tva e mislia da sloja i turbo zeh si nekvo s koler da li 6te stane na tozi motor niakoi pravil li e ne6top takova da li 6te stane ne6to sega e okolo 150 160 kon4eta da li 6te se ka4at pone do 170- 180 6toto mie bavni4ka malko
Sell- ски екип
а Grad - ски екип имаш ли![]()
![]()
![]()
![]()
...
Pichaga написа:dzola написа: ...
това касае превоза на товари-путни листа ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта