volf написа:/XIKS/ по-горе го е споменал.Прегледай си масите.При предишната ми кола "рено' заради хлабава връзка на масата с двигателя ми изгоря комутатора.
помисли много над това което е написал колегата.....!!!!Виж си и клемите на акумулатора....
joker написа:volf написа:/XIKS/ по-горе го е споменал.Прегледай си масите.При предишната ми кола "рено' заради хлабава връзка на масата с двигателя ми изгоря комутатора.
помисли много над това което е написал колегата.....!!!!Виж си и клемите на акумулатора....
chefito написа:удари множество детайлни снимки на мотора да го мислим....
joker написа:volf написа:/XIKS/ по-горе го е споменал.Прегледай си масите.При предишната ми кола "рено' заради хлабава връзка на масата с двигателя ми изгоря комутатора.
gepy_m написа:joker написа:volf написа:/XIKS/ по-горе го е споменал.Прегледай си масите.При предишната ми кола "рено' заради хлабава връзка на масата с двигателя ми изгоря комутатора.
Здравейте колеги, случайно видях темата, искам само да кажа , че и на мене ми беше изгоряла един път бубината точно заради хлабавата вразка на едната клема.Почисти ги добре и ги затегни.Извинявам се спама!Поздравй от Бургас
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта