Въпрос за гръмнал усилвател ! Оправия имали !
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Лично аз не разбирам от елекртаника кои знае колко и не пипипан там кадето не знам !
Значе водих ме го при един уж разбирал , а то се разбра ,че оня представа няма а работата е такава ,че оня оправа само такива дребни работи някакв си ел . техник много добаър била ама ме завъртя с 2 седмици и повече и неможа да ми го опправи !
После разбрах , че можел ако нещо кондезаторче транзистор че диодче е изгоряло да го смени ама да пави платки !
Неможел човека ! То конденз. е протекал така разбрах и е изгорял платката ! Но малко петанце !
Ще видим като го взема ще пиша
!
Ако стане
!
После разбрах , че можел ако нещо кондезаторче транзистор че диодче е изгоряло да го смени ама да пави платки !
Неможел човека ! То конденз. е протекал така разбрах и е изгорял платката ! Но малко петанце !
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета искат ми 60-70 лева да ми го направят усилвателя щели да режат платката защото ако не са е били разяли това щяло пак да прецака нещо ! Не знам един такав кондезатор ли какво е то там с някаква киселина бил толкова ли са скъпи бе б*х ма*му ! Не знам каво да паря и щели да прокарват пистите с кабели така ми каза !
Ок ама това 60-70 лева ли струва ! Не знам но момчето се замисял за друг усилвател да си взема ! Че и казаха че 60-70 не се знаело дали ще стигната хахаха !
Ок ама това 60-70 лева ли струва ! Не знам но момчето се замисял за друг усилвател да си взема ! Че и казаха че 60-70 не се знаело дали ще стигната хахаха !
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”