Съвет за тунинг

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот K_Power » Чет 14 фев 2008 15:45

Tyan написа:
K_Power написа:аз до тук съм около 700лв, със всичко, като слагам купуване на мотор, купуване на глава, части и т.н. от мотора няма дюзи и еку! Всичко

........мога да ти кажа, че сегменти, биелни и основни лагери, семеринги, уплатнения, болтове и гарнитури ...е това са ти 500 лева .....така че не давай такива менения ......

500лв са да отидеш и да си ги купиш свободно в магазина! Аз всички части съм ги купувал с отсъпка, и то не 10-15% отсъпка и ми се вързаха малко повече от половината на тея 500лв!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 14 фев 2008 16:01

драги всички тук пазаруват поне с 20 процента отстъпка ;) не ми се спори ..... да ти добавя и останалите към горния списък??? болтове за изпускателните колектори, гарнитура на изпускателите, гарнитура на двуцевката,, гарнитура на картер гумена не хартиена, гарнитура на глава, гарнитура на капака на клапаните, гарнитура на скоростите, болтове на главата..... рефърбиш на главата, легла, гумички на клапаните, клапани ако трябва..... или ще я оставиш както си е без да я пипнат ...хайде 100-150 лева и там, масло антифриз или ще налееш старите ...както и да го гледаш да ми твърдиш че за 500 лева ще направиш каквото и да е освен дребни подобрениица не е особено вярно или най малко няма да е изпълнено качествено..... ..и със сигурност забравям все дребни неща за поне три цифрена сума лева

Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот K_Power » Чет 14 фев 2008 16:13

Tyan написа:драги всички тук пазаруват поне с 20 процента отстъпка ;) не ми се спори ..... да ти добавя и останалите към горния списък??? болтове за изпускателните колектори, гарнитура на изпускателите, гарнитура на двуцевката,, гарнитура на картер гумена не хартиена, гарнитура на глава, гарнитура на капака на клапаните, гарнитура на скоростите, болтове на главата..... рефърбиш на главата, легла, гумички на клапаните, клапани ако трябва..... или ще я оставиш както си е без да я пипнат ...хайде 100-150 лева и там, масло антифриз или ще налееш старите ...както и да го гледаш да ми твърдиш че за 500 лева ще направиш каквото и да е е смешно или най малко не изпълнено качествено..... ..и със сигурност забравям все дребни неща за поне три цифрена сума лева

Добре де, ако искаш вярвай! Аз ти казвам до тук колко съм! Въобще не говоря за 20% отстъпка! За напасването на клапаните, полирането им, новите водачи на клапаните, челния шлайф, общо тотал цялата глава не съм дал 1 стотинка за нея, подарък са ми нещата, прави ми ги един приятел! Аз ти казвам, колко съм до тук, а именно 700лв ми е тотал за сега всичко, видял си темата, видял си и частите, за частите мога да кажа, че са 100% оригинални, видял си и всичко как се върши ... не бих се занимавал с глупости и лигнярски истории да лъжа за подобни неща!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 14 фев 2008 16:19

еее ти пък, никой не ти казва че лъжеш ..... ама не всички имат възможност да си движat нещата самi като теб и да разчитат на свой майстори ;)

Потребителски аватар
cba_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cba_vw » Чет 14 фев 2008 19:57

А частите трябвали да ги поръчам-внос или тука може да се намерят или трябва и те да са по поръчка

Потребителски аватар
TDI_racing
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот TDI_racing » Пон 18 фев 2008 18:46

колега с тия 500лв ми се струва по разумно да си вземеш една голф1 gti аз лично знам една за повече инфо грамотен си пак ми се обади знаеш ми номера :P

Потребителски аватар
lazar_g2
Автомобил: VW Corrado
Двигател: KR

Мнениеот lazar_g2 » Вто 19 фев 2008 0:06

spam

TDI_racing написа:колега с тия 500лв ми се струва по разумно да си вземеш една голф1 gti аз лично знам една за повече инфо грамотен си пак ми се обади знаеш ми номера :P

Може и на мен да звънне в краен случай с тия 500лв един трактор може да вземеш хем лятото да искараш някой лев и наесен да си спретнеш един проект за 2000лв / с искараните пари от трактора лятото/

Потребителски аватар
pacoy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pacoy » Сря 20 фев 2008 16:16

FreeSoul написа:
Kozunak написа:
napster написа: колко ще гори ...

И колко ще гори?! :roll:

Ееее ти пък сега с тази ирония, човека явно не знае и затова пита
:lol:

Спокойно, разхода ти гарантирам, че няма да го усетиш :wink:

Искам да попитам...знам че не е за тази тема но видях мнението ти...днес видях в един магазин спортно гърне (крайно) и мисля да си сложа Но ме интересува разхода на гориво ще се качи ли и приблизително с колко.

Върни се в “Силов тунинг”