Реших твърдо да се боря с нея да я направя да не си задържа оборотите на 2000.С колегата The_Machine се пробвахме в Недля и постигнахме успех ама никой не съобрази,че двигателя не беше загрял и да...на 60 градуса бачкаше супер ама на към 90.....мъка

наче вървеше много.
Реших да я побъзна сам с идеята да я понагодя (консултирах се с него).Постигнах някакъв ефект ама незадоволителен - твърде бедна смес.Играх си няколко часа и я нагласих да няма задържане на оборотите,да дърпа добре и да има сптабилен празен ход.Ама реших,че не ми харесва как изтегля в нсиките обороти и я ръчках още.Сега тотално я сасипах

Дори да махна ламбда контрола разликата не е много голяма.Слагам си просто кранче и?
Аз докато си играх правех по 2-3 оборота на винта за сместа и нищо не се променяше (не е много нормално по принцип май)....
Някакви идеи?
Единствената ми идея е да закача един мултицет на ламбда сондата и да я ползвам като газ анализатор за да определя бедна-богата смес.Ако дава по-високо от 0.5V напрежение - богата
Ако е по-малко - бедна.
Съвсем относително е понеже при газ стойностите са по-ралзични ама пак е нещо.Все пак май дава някаква идея?